banner_c.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Articles

   

Palamós Gastronòmic 2013

Bar Ven y Ven

Aplec de Fitor 2013

 

Presentació Revista del Baix Empordà número 42

Isavel, El Musical. Programa

 

Fira d'Indians de Begur 2013

 

Festa Major de Llofriu 2013

Festa Major de Llafranc 2013

El Debut de Di Stéfano a Palafrugell

 

Especial Festa Major de Mont-ras 2013

Festa de la Penya Barcelonista de Palafrugell 2013

Cantada d'Havaneres de Calella 2013

 

Festa Major de Palafrugell 2013

Festa Major de Sant Pere de Calella 2013

Restaurant el Toc

 

Àlbum de les 51 Festes de Primavera de Palafrugell

El Peix de Roca de Begur

Bandera de Catalunya

 

Aquelles enraonades cases de barrets

Sardanes i benedicció d'animals a Palamós

 
   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

Calonge crearà un espai per estudiar i conservar les diferents varietats de vinya autòctona

Llegiu-ne més...

La Diputació destinarà 350.100 euros per a la millora i adequació de les biblioteques públiques municipals

Llegiu-ne més...

Més de 22.000 tiquets venuts en la V edició de la Fira de la Gamba de Palamós

S'han servit, entre els tastets i la venda de producte fresc, més de 250kg de gamba de Palamós certificada.

Llegiu-ne més...

Presentació de l'exposició «Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff» a l'Espai Carmen Thyssen

Llegiu-ne més...

Pep Nogué nomenat Ambaixador de la Gamba de Palamós 2018

L'Espai del Peix ha acollit l'acte d'atorgament del guardó amb la presència dels representants de les empreses certificades amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós.

Llegiu-ne més...

23a edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà

Llegiu-ne més...

La 19ª edició del Cuina i Golf aplega prop de 250 persones, entre cuiners, esportistes i personalitats del sector turístic i empresarials

El Club de Golf d’Aro – Mas Nou ha acollit el dinovè Torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf, organitzat pel col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet.

Llegiu-ne més...

S’ha convocat la setena edició del Premi Jordi Comas de Recerca Local de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró dotat amb 4.500 euros

Les propostes de treball d’investigació es poden lliurar fins al 31 d’octubre d’enguany

Llegiu-ne més...