banner_e.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Llibres

   

Álbum de Habaneras


Llegiu-ne més...

Calella de Palafrugell i les Havaneres

Llegiu-ne més...

Dòlmens, Coves i Menhirs. Monuments megalítics del Baix Empordà, el Gironès i la Selva

Llegiu-ne més...

 

Protagonistes de la Costa Brava. Entrevistes, vivències... I unes gotes d’humor

Llegiu-ne més...

El fogons de l'àvia Dolors. Receptes, Records i Vivències de la cuina del Baix Empordà

Llegiu-ne més...

Vall-llobrega. Una passejada per la seva història i per les seves llegendes

Llegiu-ne més...

 

Pastores 60 + 60 Palafrugell

Llegiu-ne més...

Madeleine Carroll, La senyora de Treumal

Llegiu-ne més...

Història de Palafrugell i la seva comarca












Llegiu-ne més...

 

... I També hi va haver una llarga Postguerra

Llegiu-ne més...

Realitats de la vida

Llegiu-ne més...

Estudis del Baix Empordà. Volum 33

Llegiu-ne més...

 

Estudis del Baix Empordà. Volum 32

Llegiu-ne més...

Dones amb Valors a Santa Cristina d'Aro

Llegiu-ne més...

Història de Santa Cristina d'Aro

Llegiu-ne més...

 
   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

El llibre “Dòlmens, menhirs i coves”, editat per la Revista del Baix Empordà, es presenta a Cassà de la Selva

Llegiu-ne més...

Dissabte arrenca la Carbonera de Forallac, que enguany celebra el seu 25è aniversari

Llegiu-ne més...

“Cuina de tardor i bombolles”, la nova proposta de la Cuina de l’Empordanet

Llegiu-ne més...

Sant Cebrià dels Alls viurà aquest diumenge el seu XIIIè Aplec

Llegiu-ne més...

La mostra de cervesa artesana “Mar de Birres” torna a Palamós el dissabte 16 de setembre

Llegiu-ne més...

“Pioners de la fotografia a la Costa Brava” i “Cuina saludable”, les apostes de Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic per aquest setembre

Llegiu-ne més...

Calonge-Sant Antoni organitza la segona edició del cap de setmana Verema i Família

Llegiu-ne més...

37a Fira de Vins i Caves de Catalunya i 22è tast de formatges

Llegiu-ne més...