banner_c.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

La 18ª edició del “Cuina i Golf” de la Cuina de l’Empordanet aplega prop de 250 persones al Club de Golf d’Aro - Mas Nou


El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet va celebrar el 19 de juny la divuitena edició del Torneig Costa Brava Catalunya “Cuina i Golf”, amb el posterior dinar a càrrec dels cuiners del col·lectiu i l’entrega de premis al Club Golf d’Aro - Mas Nou. L’esdeveniment va començar a primera hora del matí, quan els 72 jugadors, entre cuiners, personalitats del món de l’esport, artístic i empresarial i mitjans de comunicació es van trobar al Club Golf d’Aro - Mas Nou per jugar la 18ª edició del torneig.


Els assistents que no van participar en el torneig van anar arribant a mig matí i van poder practicar al clínic amb els teachers de l’Escola Golf d’Aro - Mas Nou. A mesura que els jugadors van anar acabant el torneig, es van trobar amb els altres convidats a la Casa Club, on van poder gaudir d’un aperitiu a càrrec de les empreses col·laboradores. Enguany el dinar es va dur a terme al mateix camp de golf, en una carpa on les gairebé 250 persones assistents van poder degustar plats típics de la gastronomia empordanesa a càrrec dels cuiners de la Cuina de l’Empordanet. Entre els plats que es van poder tastar hi havia entrants com coca d’escalivada amb verat escabetxat; esqueixada de bacallà amb trinxat de tomata i ceba de Figueres amb olives negres; canapè de pollastre escabetxat, o ou fresc del dia amb maionesa de tonyina o pebrot escalivat i anxova de l’Escala. Cassoles com pollastre amb rossinyols; calamar amb ceba i pilotilles de lluç amb pinyons; arròs de Pals amb entrebancs i sense feina, o fideus a la cassola amb gratapaller i botifarra negre, així com postres com pa amb oli i xocolata; canutets de gelat i aire cruixent de cacau i crema catalana; tiramisú empordànes, o Bisbalenc, Recuit de Fonteta i Mel artMuria.


Pel que fa a l’entrega de premis –conduïda i presentada per la periodista d’El Mundo Deportivo Cristina Cubero– els guanyadors del torneig van ser Victor Gómez, en categoria masculina, i Mª Victoria Planell, en categoria femenina.

Entre els assistents hi havia reconegudes personalitats del món de l’esport com Ferran Martínez (exjugador de bàsquet); Thais Henríquez (doble medallista olímpica de natació sincronitzada); Joan Pedrero (pilot de Dakar); dos exfutbolistes del F. C. Barcelona del “Dream Team”, Julio Salinas i Jose Mari Bakero, i el segon entrenador del recent estrenat equip de Primera Divisió Girona Futbol Club, Jordi Garrido, així com tots els cuiners i els equips dels restaurants membres del col·lectiu la Cuina de l’Empordanet.


L’esdeveniment, organitzat precisament per la Cuina de l’Empordanet, comptava amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya a través de l’Agència Catalana de Turisme, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, el Club de Golf d’Aro - Mas Nou i El Mundo Deportivo, sense oblidar altres col·laboradors i espònsors habituals al torneig.


La Cuina de l’Empordanet és un col·lectiu format per 20 restaurants de l’Empordà que té com a principal objectiu de promocionar la qualitat gastronòmica del territori i identificar la comarca com una destinació gastronòmica de primera magnitud.


   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

37a Fira de Vins i Caves de Catalunya i 22è tast de formatges

Llegiu-ne més...

La 18ª edició del “Cuina i Golf” de la Cuina de l’Empordanet aplega prop de 250 persones al Club de Golf d’Aro - Mas Nou

Llegiu-ne més...

Arrenquen les XXII Jornades Gastronòmiques «La Clova: Tastets de Mar», a Torroella de Montgrí i l'Estartit

Llegiu-ne més...

Fins al 19 de maig el Museu de la Pesca acull l’exposició “Va de Mar”

Llegiu-ne més...

Calonge celebra el proper cap de setmana la XX edició del Mercat Medieval

Llegiu-ne més...

Cinc municipis del Baix Empordà es converteixen en la segona destinació catalana a obtenir l’acreditació internacional de turisme creatiu

Llegiu-ne més...

Ja és a punt la 4ª edició del “Vívid, el festival del Vi”

Llegiu-ne més...

Diego Arnaste, director general d’Aromar Hotels i Restaurants

Llegiu-ne més...