banner_c.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

La 18ª edició del “Cuina i Golf” de la Cuina de l’Empordanet aplega prop de 250 persones al Club de Golf d’Aro - Mas Nou


El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet va celebrar el 19 de juny la divuitena edició del Torneig Costa Brava Catalunya “Cuina i Golf”, amb el posterior dinar a càrrec dels cuiners del col·lectiu i l’entrega de premis al Club Golf d’Aro - Mas Nou. L’esdeveniment va començar a primera hora del matí, quan els 72 jugadors, entre cuiners, personalitats del món de l’esport, artístic i empresarial i mitjans de comunicació es van trobar al Club Golf d’Aro - Mas Nou per jugar la 18ª edició del torneig.


Els assistents que no van participar en el torneig van anar arribant a mig matí i van poder practicar al clínic amb els teachers de l’Escola Golf d’Aro - Mas Nou. A mesura que els jugadors van anar acabant el torneig, es van trobar amb els altres convidats a la Casa Club, on van poder gaudir d’un aperitiu a càrrec de les empreses col·laboradores. Enguany el dinar es va dur a terme al mateix camp de golf, en una carpa on les gairebé 250 persones assistents van poder degustar plats típics de la gastronomia empordanesa a càrrec dels cuiners de la Cuina de l’Empordanet. Entre els plats que es van poder tastar hi havia entrants com coca d’escalivada amb verat escabetxat; esqueixada de bacallà amb trinxat de tomata i ceba de Figueres amb olives negres; canapè de pollastre escabetxat, o ou fresc del dia amb maionesa de tonyina o pebrot escalivat i anxova de l’Escala. Cassoles com pollastre amb rossinyols; calamar amb ceba i pilotilles de lluç amb pinyons; arròs de Pals amb entrebancs i sense feina, o fideus a la cassola amb gratapaller i botifarra negre, així com postres com pa amb oli i xocolata; canutets de gelat i aire cruixent de cacau i crema catalana; tiramisú empordànes, o Bisbalenc, Recuit de Fonteta i Mel artMuria.


Pel que fa a l’entrega de premis –conduïda i presentada per la periodista d’El Mundo Deportivo Cristina Cubero– els guanyadors del torneig van ser Victor Gómez, en categoria masculina, i Mª Victoria Planell, en categoria femenina.

Entre els assistents hi havia reconegudes personalitats del món de l’esport com Ferran Martínez (exjugador de bàsquet); Thais Henríquez (doble medallista olímpica de natació sincronitzada); Joan Pedrero (pilot de Dakar); dos exfutbolistes del F. C. Barcelona del “Dream Team”, Julio Salinas i Jose Mari Bakero, i el segon entrenador del recent estrenat equip de Primera Divisió Girona Futbol Club, Jordi Garrido, així com tots els cuiners i els equips dels restaurants membres del col·lectiu la Cuina de l’Empordanet.


L’esdeveniment, organitzat precisament per la Cuina de l’Empordanet, comptava amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya a través de l’Agència Catalana de Turisme, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, el Club de Golf d’Aro - Mas Nou i El Mundo Deportivo, sense oblidar altres col·laboradors i espònsors habituals al torneig.


La Cuina de l’Empordanet és un col·lectiu format per 20 restaurants de l’Empordà que té com a principal objectiu de promocionar la qualitat gastronòmica del territori i identificar la comarca com una destinació gastronòmica de primera magnitud.


   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

Calonge crearà un espai per estudiar i conservar les diferents varietats de vinya autòctona

Llegiu-ne més...

La Diputació destinarà 350.100 euros per a la millora i adequació de les biblioteques públiques municipals

Llegiu-ne més...

Més de 22.000 tiquets venuts en la V edició de la Fira de la Gamba de Palamós

S'han servit, entre els tastets i la venda de producte fresc, més de 250kg de gamba de Palamós certificada.

Llegiu-ne més...

Presentació de l'exposició «Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff» a l'Espai Carmen Thyssen

Llegiu-ne més...

Pep Nogué nomenat Ambaixador de la Gamba de Palamós 2018

L'Espai del Peix ha acollit l'acte d'atorgament del guardó amb la presència dels representants de les empreses certificades amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós.

Llegiu-ne més...

23a edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà

Llegiu-ne més...

La 19ª edició del Cuina i Golf aplega prop de 250 persones, entre cuiners, esportistes i personalitats del sector turístic i empresarials

El Club de Golf d’Aro – Mas Nou ha acollit el dinovè Torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf, organitzat pel col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet.

Llegiu-ne més...

S’ha convocat la setena edició del Premi Jordi Comas de Recerca Local de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró dotat amb 4.500 euros

Les propostes de treball d’investigació es poden lliurar fins al 31 d’octubre d’enguany

Llegiu-ne més...