banner_a.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

37a Fira de Vins i Caves de Catalunya i 22è tast de formatges

Se celebra els dies 25, 26 i 27 d’agost, al Pati de Ca La Pruna a Pals sota l’organització de la Unió d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.

Aquest proper cap de setmana se celebrarà la 37a edició de la Fira de Vins i Caves de Catalunya en el marc incomparable del Pati de Ca La Pruna de Pals. L’horari de la fira serà de 19.30 a 23.30 h. La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre és l’entitat organitzadora i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pals, l’INCAVI, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, CaixaBank, el Patronat de Turisme Costa Brava – Girona i la Diputació de Girona.

A la fira es podran degustar vins i caves de les diferents Denominacions d’Origen Catalanes, amb la participació d’una seixantena de cellers amb més de 100 referències diferents. Com cada any, destacar la presència de la DO Empordà, representada per un alt percentatge de la totalitat dels cellers integrants.

Al mateix temps hom podrà degustar formatges artesans, com ja és tradició, per acompanyar el vi. Les quatre varietats catalanes escollides per a la present edició seran: Cingle, formatge elaborat amb llet crua de cabra per la Formatgeria La Frasera; Xiroi, formatge semi curat elaborat amb llet crua de vaca per la Formatgeria La Xiquella; Ordre, formatge de llet d’ovella elaborat per la Formatgeria Can Pujol; i Costa Negra, formatge tendre de llet de vaca elaborat per la Formatgeria Tros de Sort.

Les degustacions podran ser de 4 vins o caves, de tast de formatges i d’un combinat de 4 vins o caves i 4 formatges. A més, els assistents també obtindran una copa tastavins i un llibret informatiu on apareix tota la informació de la fira, les DO participants i una fitxa de tast on podran apuntar les seves notes.

Pel que fa a l’organització:

La Unió d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre organitza la Fira de Vins i Caves de Catalunya a la Costa Brava des de l’any 1981.

Aquesta fira és la més antiga de Catalunya i va néixer amb l’objectiu d’explicar a turistes i visitants l’àmplia gamma i la magnífica qualitat dels vins catalans. Des d’aleshores, la Fira de Vins i Caves de Catalunya s’ha arrelat com un dels actes més concorreguts i esperats dels estius a la Costa Brava.

 


A la venda a les llibreries de la comarca

   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

La cuina de l’Empordanet organitza aquest dimarts 5 de desembre la “Boti-Farra per la llibertat”

Llegiu-ne més...

Vins i Licors Grau inverteix 3,5 milions per ampliar i millorar les seves instal·lacions

Llegiu-ne més...

La segona edició de Som Cultura presenta seixanta experiències culturals genuïnes

Llegiu-ne més...

El llibre “Dòlmens, menhirs i coves”, editat per la Revista del Baix Empordà, es presenta a Cassà de la Selva

Llegiu-ne més...

Dissabte arrenca la Carbonera de Forallac, que enguany celebra el seu 25è aniversari

Llegiu-ne més...

“Cuina de tardor i bombolles”, la nova proposta de la Cuina de l’Empordanet

Llegiu-ne més...

Sant Cebrià dels Alls viurà aquest diumenge el seu XIIIè Aplec

Llegiu-ne més...

La mostra de cervesa artesana “Mar de Birres” torna a Palamós el dissabte 16 de setembre

Llegiu-ne més...