banner_d.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

La cuina de l’Empordanet organitza aquest dimarts 5 de desembre la “Boti-Farra per la llibertat”

Tots els diners que es recaptin aniran destinats a la Caixa de Solidaritat per fer front a les sancions imposades per l’estat espanyol.


 

El dimarts 5 de desembre, la Nau dels 50 metres de Palamós serà l’escenari de la “Boti-Farra per la llibertat”, organitzada pel col·lectiu de la Cuina de l’Empordanet i amb el suport d’Òmnium Baix Empordà i de l’ANC Palamós, amb la finalitat de recaptar diners per la Caixa de Solidaritat i alhora, mostrar que des de la celebració pacífica i familiar, el poble català és capaç de mantenir-se ferm en les seves aspiracions.

La botifarrada començarà a les 20.00 h i la vintena de reputats cuiners del col·lectiu Cuina de l‘Empordanet seran els encarregats de coure les 3.600 botifarres  que farciran els entrepans que es vendran als assistents al concert i la festa. Els cuiners comptaran amb l’ajuda d’altres cuiners de la comarca que s’han volgut afegir a la feina i de voluntaris que tindran cura de la venda de tiquets i del servei. El gremi de carnissers  i el de flequers de la província de Girona, i algunes empreses de Palamós com carnisseries Arnall i la Fleca de l’Empordà, s’han sumat a l’acte elaborant el material a preu cost i fins i tot regalant part del les mataries primeres per tal de garantir que la major part de la recaptació de l’acte pugui engruixir la Caixa de la Solidaritat.

L’acte estarà amenitzat per diversos grups de música que, de forma totalment altruista, celebraran un concert que anirà de les 8 del vespre a les 12 de la nit de forma ininterrompuda. Els grups que participaran són: The Covers Band, Mazoni, Els Cremats, Jordi Serradell, Festucs, CampiKiPugui, Pau Blanco, The Puretas, Guillem Remisa i Joker’s. L’actor palamosí Àlex Brull serà l’encarregat de fer la presentació i d’animar la festa i Joan Lluís Bozzo, director i actor de Dagoll Dagom, s’encarregarà de la lectura d’un manifest.

El col·lectiu de la Cuina de l’Empordanet es suma així a la societat civil que vol donar suport als empresonats. Preveu que la venda de tiquets, a un preu de 10€, que inclou un entrepà de botifarra i una beguda, i tot el concert, es pugui donar una injecció financera a la Caixa de Solidaritat, que permet fer front a les represàlies econòmiques que reben persones físiques com a conseqüència d’actuacions emmarcades en el procés cap a la independència per participar d’accions pacífiques i democràtiques.

Des la seva creació l’any 1995, la Cuina de l’Empordanet,  (associació sense ànim de lucre) té com a objectiu treballar per promoure la millora i la difusió de la cuina d’aquest petit rodal, i també participar de manera activa en la vida social de la comarca.


   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

Aquest divendres comença la Setmana Sense Fum 2018

Llegiu-ne més...

El mercat de Palafrugell promociona els seus productes amb la primera jornada gastronòmica “Tasta el mercat

Una representació de 12 parades del mercat diari de Palafrugell oferiran els seus productes de venda habitual i derivats, cuinats al moment, per al gaudi dels assistents a l’esdeveniment.

Llegiu-ne més...

Doble escala de creuers al port de Palamós amb el Seabourn Encore i l'Star Pride

El port de Palamós rep la primera doble escala de creuers de la temporada amb 750 passatgers que ajudaran a impulsar l’arribada de turisme en temporada baixa a la Costa Brava

Llegiu-ne més...

Premis del Carroussel Costa Brava- Festes de Primavera de Palafrugell

La colla EKSI!!! guanya el Carnaval de Carnavals amb “Fantasia del Vent”

Llegiu-ne més...

Comunicat sobre la retirada de formatge Reblochon fabricat a França

Llegiu-ne més...

Més de 250 activitats especials per celebrar el Dia i la Nit dels Museus a Catalunya

La celebració comença el divendres 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, i s’allargarà al dissabte 19 amb la Nit dels Museus.

Llegiu-ne més...

#CatalanFood, xefs i productes junts per mostrar internacionalment la potència de l'agroalimentació catalana

Aquest vídeo,  que es distribuirà internacionalment amb les actuacions de la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (Prodeca) del Departament d’Agricultura, compta amb una representació dels cuiners més reconeguts, entre d’altres, dels xefs Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Joan Roca o Paco Pérez

Llegiu-ne més...

Mig centenar d’il·lustradors pintaran espais de l’Hospital de Palamós i el CAP de Palafrugell

El projecte tindrà lloc a finals de juny i serà coordinat per AcompanyArt i Ignasi Blanch 

Llegiu-ne més...