banner_a.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

La cuina de l’Empordanet organitza aquest dimarts 5 de desembre la “Boti-Farra per la llibertat”

Tots els diners que es recaptin aniran destinats a la Caixa de Solidaritat per fer front a les sancions imposades per l’estat espanyol.


 

El dimarts 5 de desembre, la Nau dels 50 metres de Palamós serà l’escenari de la “Boti-Farra per la llibertat”, organitzada pel col·lectiu de la Cuina de l’Empordanet i amb el suport d’Òmnium Baix Empordà i de l’ANC Palamós, amb la finalitat de recaptar diners per la Caixa de Solidaritat i alhora, mostrar que des de la celebració pacífica i familiar, el poble català és capaç de mantenir-se ferm en les seves aspiracions.

La botifarrada començarà a les 20.00 h i la vintena de reputats cuiners del col·lectiu Cuina de l‘Empordanet seran els encarregats de coure les 3.600 botifarres  que farciran els entrepans que es vendran als assistents al concert i la festa. Els cuiners comptaran amb l’ajuda d’altres cuiners de la comarca que s’han volgut afegir a la feina i de voluntaris que tindran cura de la venda de tiquets i del servei. El gremi de carnissers  i el de flequers de la província de Girona, i algunes empreses de Palamós com carnisseries Arnall i la Fleca de l’Empordà, s’han sumat a l’acte elaborant el material a preu cost i fins i tot regalant part del les mataries primeres per tal de garantir que la major part de la recaptació de l’acte pugui engruixir la Caixa de la Solidaritat.

L’acte estarà amenitzat per diversos grups de música que, de forma totalment altruista, celebraran un concert que anirà de les 8 del vespre a les 12 de la nit de forma ininterrompuda. Els grups que participaran són: The Covers Band, Mazoni, Els Cremats, Jordi Serradell, Festucs, CampiKiPugui, Pau Blanco, The Puretas, Guillem Remisa i Joker’s. L’actor palamosí Àlex Brull serà l’encarregat de fer la presentació i d’animar la festa i Joan Lluís Bozzo, director i actor de Dagoll Dagom, s’encarregarà de la lectura d’un manifest.

El col·lectiu de la Cuina de l’Empordanet es suma així a la societat civil que vol donar suport als empresonats. Preveu que la venda de tiquets, a un preu de 10€, que inclou un entrepà de botifarra i una beguda, i tot el concert, es pugui donar una injecció financera a la Caixa de Solidaritat, que permet fer front a les represàlies econòmiques que reben persones físiques com a conseqüència d’actuacions emmarcades en el procés cap a la independència per participar d’accions pacífiques i democràtiques.

Des la seva creació l’any 1995, la Cuina de l’Empordanet,  (associació sense ànim de lucre) té com a objectiu treballar per promoure la millora i la difusió de la cuina d’aquest petit rodal, i també participar de manera activa en la vida social de la comarca.


   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

La Fundació Vila Casas mostra a Can Mario el treball de Xavier Escribà

Llegiu-ne més...

V Jornades gastronòmiques de la tòfona a Pals

Llegiu-ne més...

La cuina de l’Empordanet organitza aquest dimarts 5 de desembre la “Boti-Farra per la llibertat”

Llegiu-ne més...

Vins i Licors Grau inverteix 3,5 milions per ampliar i millorar les seves instal·lacions

Llegiu-ne més...

La segona edició de Som Cultura presenta seixanta experiències culturals genuïnes

Llegiu-ne més...

El llibre “Dòlmens, menhirs i coves”, editat per la Revista del Baix Empordà, es presenta a Cassà de la Selva

Llegiu-ne més...

Dissabte arrenca la Carbonera de Forallac, que enguany celebra el seu 25è aniversari

Llegiu-ne més...

“Cuina de tardor i bombolles”, la nova proposta de la Cuina de l’Empordanet

Llegiu-ne més...