banner_c.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

Palamós convida a gaudir del comerç i la restauració fent un “Vermut” els caps de setmana de primavera

 

El matí del 5 de març va tenir lloc la presentació de la campanya comercial i turística de primavera a Palamós; basada en el gaudi de passejar pels carrers del municipi aprofitant l’oferta del comerç tot fent un vermut, s’allargarà al llarg de tots els caps de setmana dels mesos d’abril i maig.

La presentació de la campanya va comptar amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, el president de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós (FECOTUR), Toni Bachiller, el president de l’Associació de Tavernes, Restaurants i Oci Nocturn de Palamós, Jordi Rissech, i el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Emili Colls.

L’objectiu de la campanya “Vine a fer un vermut a Palamós” és potenciar l’activitat turística de la vila, obrint el comerç també els diumenges i complementant-ho amb l’àmplia oferta gastronòmica del municipi. La campanya va començar el 7 d’abril i s’allargarà fins a 27 de maig, amb un total de 23 tavernes i bars del municipi que oferiran a preus populars un tast de vermut acompanyat d’una tapa.

Els establiments participants són l’Antic Ibèric, Bar la Plaça, Can Blau, El Casino, El Castellet, El Mesón, El Moll, El Mur, El Racó, Gavina molt + que cafè, Glass Blanc, Granja Nuà, Hotel Trias, Kanoo Bar, l’Arcada, l’Oliveta del Port, La Calandraca, La Taverna de l’Ibèric, Lincoln, Macabeu, Mar Bonic, Rumbo al Cairo i Salut.

 

Els diumenges, comerç obert i música en viu

La proposta aposta per desestacionalitzar el turisme i vol incentivar la passejada i el gaudi del carrer en un període meteorològic propici, i per això, a banda de l’ambient comercial i de les terrasses, es complementarà els diumenges amb l’obertura del comerç i amb actuacions musicals en directe per amenitzar les places i carrers comercials de la vila amb duets i trios que de manera fixa o bé itinerant posaran el toc musical a l’activitat. D’aquesta manera, Palamós convida cada diumenge de primavera a passejar per la seva zona comercial per poder fer les compres i prendre un vermut tot escoltant música en directe, podent gaudir, a més, de l’àmplia oferta gastronòmica del municipi.

La campanya “Vine a fer el vermut a Palamós” està organitzada per l’Àrea municipal de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Palamós amb la col·laboració de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós (FECOTUR) i l’Associació de Tavernes, Restaurants i Oci Nocturn de Palamós.
 


   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

Simulacre d'incendi en una embarcació al Port Esportiu Marina Palamós

Llegiu-ne més...

El Ple de la Diputació demana l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats i defensa la llibertat d’expressió i de creació artística

Llegiu-ne més...

Els arqueòlegs situen el jaciment de Sidillà en l’època tardoromana

Llegiu-ne més...

Es lliuren els guardons de la 34a edició de la Festa de l’Esport a Palafrugell

Llegiu-ne més...

Els llibres: Meteorologia extrema. 150 anys de riuades, nevades, aiguats...

Llegiu-ne més...

Els llibres: Les illes Formigues i el seu entorn

Llegiu-ne més...

Gran diada castellera a Santa Cristina d’Aro amb 4 colles

Llegiu-ne més...

El Festival Ítaca Cultura i Acció presenta la seva edició més ambiciosa

Llegiu-ne més...