banner_d.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

Diumenge se celebra a Sant Joan de Palamós una nova edició del “Sant Joan florit i artesà”

De les 10 del matí a les 20 h de la tarda carrers, balcons i finestres d’aquesta zona lluiran els colors de les plantes i les flors exposades, destacant la catifa de flors que s’ubicarà a l’església.

 

L’Associació de Veïns de Sant Joan amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, organitzarà el proper diumenge dia 13 de maig, l’activitat “Sant Joan Florit i Artesà”, l’exposició de flors i plantes al nucli antic d’aquest popular barri palamosí.

Aquesta proposta tindrà lloc de les 10 del matí a les 20 h del vespre, arribant ara a la seva catorzena edició després que s’iniciés l’any 2004 coincidint amb els actes de celebració que Sant Joan va dedicar al Pubillatge de la Sardana.

Un ampli programa d'activitats

Més d'una cinquantena de parades d’artesania i art floral s'ubicaran als principals carrers del nucli de Sant Joan que tindrà la plaça Major com a punt central. Tot aquest àmbit restarà totalment tancat a la circulació de vehicles.

A banda de les activitats florals i artesanals l’Associació de Veïns organitzarà activitats paral·leles, amb el lliurament de premis a partir de les 11.15 h del concurs de redacció organitzat per la biblioteca El Caliu.

A aquesta hora també es realitzarà un repic de les campanes de l'església de Santa Eugènia que, com és tradicional, lluirà una destacada catifa de flors a les escales que donen accés a la portalada principal.

Un any més el programa d'activitats oferirà durant tot el dia espectacles musicals i de dansa així com les passejades amb poni adreçades als infants.

A les 11.30 h s'obriran les actuacions a l'escenari de la plaça de Sant Joan, amb la participació de la formació coral Palamós Gospel Choir; i li seguiran a les 12.30 h el Coro Rociero Azahares, l'espai de música de l'escola Vedruna i tancarà les actuacions del matí l'espectacle de dansa del ventre de l'escola Anna Dial.

L'arrossada popular a l'era de Can Fesol

Entre les diverses propostes previstes cal fer esment a la tradicional arrossada popular que un any més elaborarà la Colla Gegantera de Palamós i que se servirà a partir de les 14.30 h a l'era de Can Fesol.

Els tiquets per a l'arrossada es poden comprar a la Llar d'Infants Kumbaià. Hi haurà taules i cadires i només caldrà portar plats i coberts.

A partir de les 17 h l'activitat musical es concentrarà a l'escenari de la plaça de Sant Joan, amb una primera actuació a càrrec del Coro Rociero Añoranzas del Sur. Precisament la música coral escolar serà la protagonista a partir de les 18 h amb la participació de diverses formacions de les escoles Vila-romà, La Salle/Vedruna i La Vila. Les propostes musicals es tancaran a partir de les 19 h amb els ritmes de salsa i bachata a càrrec de “Christopher”.

Durant tot el dia l'Associació de Veïns de Sant Joan tindrà ubicada una parada on s'informarà de les activitats de l'entitat i es facilitarà la inscripció com a soci a totes aquelles persones interessades a formar part d'aquesta associació veïnal.

50è aniversari de la Llar d'infants Kumbaià

A l’activitat festiva de diumenge a Sant Joan se li sumarà la jornada de portes obertes de la Llar d'infants Kumbaià i la Trobada d'escoletes de bàsquet que aquesta llar organitzarà de 10 a 13 h a la plaça de Mossèn Gumersind dins els actes commemoratius del seu 50è aniversari del Kumbaià que tenen lloc durant aquest any.

   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

Aquest divendres comença la Setmana Sense Fum 2018

Llegiu-ne més...

El mercat de Palafrugell promociona els seus productes amb la primera jornada gastronòmica “Tasta el mercat

Una representació de 12 parades del mercat diari de Palafrugell oferiran els seus productes de venda habitual i derivats, cuinats al moment, per al gaudi dels assistents a l’esdeveniment.

Llegiu-ne més...

Doble escala de creuers al port de Palamós amb el Seabourn Encore i l'Star Pride

El port de Palamós rep la primera doble escala de creuers de la temporada amb 750 passatgers que ajudaran a impulsar l’arribada de turisme en temporada baixa a la Costa Brava

Llegiu-ne més...

Premis del Carroussel Costa Brava- Festes de Primavera de Palafrugell

La colla EKSI!!! guanya el Carnaval de Carnavals amb “Fantasia del Vent”

Llegiu-ne més...

Comunicat sobre la retirada de formatge Reblochon fabricat a França

Llegiu-ne més...

Més de 250 activitats especials per celebrar el Dia i la Nit dels Museus a Catalunya

La celebració comença el divendres 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, i s’allargarà al dissabte 19 amb la Nit dels Museus.

Llegiu-ne més...

#CatalanFood, xefs i productes junts per mostrar internacionalment la potència de l'agroalimentació catalana

Aquest vídeo,  que es distribuirà internacionalment amb les actuacions de la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (Prodeca) del Departament d’Agricultura, compta amb una representació dels cuiners més reconeguts, entre d’altres, dels xefs Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Joan Roca o Paco Pérez

Llegiu-ne més...

Mig centenar d’il·lustradors pintaran espais de l’Hospital de Palamós i el CAP de Palafrugell

El projecte tindrà lloc a finals de juny i serà coordinat per AcompanyArt i Ignasi Blanch 

Llegiu-ne més...