banner_a.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

Presenten Twinapp Cycling, l’aplicació 4.0 que posa en contacte ciclistes locals amb turistes


L’empresa CherryTech SL va presentar el 10 de maig al vespre al Palau Firal de Sant Antoni la segona aplicació que desenvolupa per posar en contacte esportistes. Després de l’èxit de Twinapp Running, que va merèixer el premi Cactus 2018 a la millor aplicació de Catalunya, l’empresa fa un pas més i acaba de desenvolupar Twinapp Cycling. Seguint la filosofia de la primera aplicació, Twinapp Cycling neix amb la voluntat de posar en contacte ciclistes locals amb ciclistes que volen conèixer el territori.  L’aplicació permet que,  per una banda el ciclista local pugui trobar amb qui sortir en bici, i per l’altra el turista pot descobrir rutes noves i desconegudes acompanyat d’algú que coneix el territori. Aquest és un dels punts forts d’aquesta aplicació de turisme 4.0 que potencia el factor humà i permet compartir esport i turisme a través d’una xarxa social de fàcil ús. Però l’ús de Twinapp Cycling pot anar més enllà, ja que també permet posar en contacte ciclistes locals, o ciclistes avançats amb d’altres de més novells.

Twinapp Cycling és una aplicació desenvolupada per CherryTech SL, empresa amb seu al Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni, i té el suport de Bicis Esteve i de l’exciclista professional Melcior Mauri. Aquesta aplicació facilita el contacte entre ciclistes, i es va presentar en societat ahir dijous al vespre davant d’una cinquantena de persones. L’empresa, fundada per 3 germans –Miquel, Carme i Teresa Ferrés– està instal·lada al Viver d’Empreses Alta Mar i es des d’aquest lloc des d’on impulsa les seves aplicacions i des d’on té previst créixer. 

Twinapp Cycling posa en contacte ciclistes, essent un d’ells un ciclista local que s’ofereix per a compartir el seu coneixement de les rutes del territori. L’aplicació també ofereix la possibilitat de llançar “twins”: avisos de sortida per a la pràctica del ciclisme des d’un lloc i hora determinat. El “twin” el rebran a través de missatge push tots els ciclistes que estiguin geolocalitzats al seu entorn més pròxim i que podran confirmar la seva assistència. L’aplicació també permet definir un perfil de ciclista, ja sigui per opcions com bicicleta de carretera o de muntanya, i per perfils com ara inicial, mig, avançat o professional.

   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

Gran ambient a l’Aplec de Santa Coloma de Fitor 2018

Llegiu-ne més...

Una àmplia delegació de joves de Rheda-Wiedenbrück visita aquesta setmana la ciutat agermanada de Palamós

Es tracta d'una seixantena de joves de 15 a 18 anys d’aquesta ciutat alemanya, que son membres del club de bàsquet DJK-Rheda i l’Associació Amics de Palamós.

Llegiu-ne més...

Torroella de Montgrí-l'Estartit-Illes Medes, novament escollida com a exemple de destinació turística sostenible a Europa

Llegiu-ne més...

Sant Antoni estrena la primera edición del Concurs de Teatre Amateur Arturo Mundet

Llegiu-ne més...

30 nous llits hidràulics per a Palamós Gent Gran

S’ha signat  un conveni de col·laboració entre l’Obra Social ”la Caixa” i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.

Llegiu-ne més...

La XII Fira de la Poma d’Ullà canvia de lloc i amb novetats

Llegiu-ne més...

Encesa de la XXVI Carbonera de Forallac

Llegiu-ne més...

“Es Niu” torna als restaurants de Palafrugell

Llegiu-ne més...