banner_a.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

Presenten Twinapp Cycling, l’aplicació 4.0 que posa en contacte ciclistes locals amb turistes


L’empresa CherryTech SL va presentar el 10 de maig al vespre al Palau Firal de Sant Antoni la segona aplicació que desenvolupa per posar en contacte esportistes. Després de l’èxit de Twinapp Running, que va merèixer el premi Cactus 2018 a la millor aplicació de Catalunya, l’empresa fa un pas més i acaba de desenvolupar Twinapp Cycling. Seguint la filosofia de la primera aplicació, Twinapp Cycling neix amb la voluntat de posar en contacte ciclistes locals amb ciclistes que volen conèixer el territori.  L’aplicació permet que,  per una banda el ciclista local pugui trobar amb qui sortir en bici, i per l’altra el turista pot descobrir rutes noves i desconegudes acompanyat d’algú que coneix el territori. Aquest és un dels punts forts d’aquesta aplicació de turisme 4.0 que potencia el factor humà i permet compartir esport i turisme a través d’una xarxa social de fàcil ús. Però l’ús de Twinapp Cycling pot anar més enllà, ja que també permet posar en contacte ciclistes locals, o ciclistes avançats amb d’altres de més novells.

Twinapp Cycling és una aplicació desenvolupada per CherryTech SL, empresa amb seu al Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni, i té el suport de Bicis Esteve i de l’exciclista professional Melcior Mauri. Aquesta aplicació facilita el contacte entre ciclistes, i es va presentar en societat ahir dijous al vespre davant d’una cinquantena de persones. L’empresa, fundada per 3 germans –Miquel, Carme i Teresa Ferrés– està instal·lada al Viver d’Empreses Alta Mar i es des d’aquest lloc des d’on impulsa les seves aplicacions i des d’on té previst créixer. 

Twinapp Cycling posa en contacte ciclistes, essent un d’ells un ciclista local que s’ofereix per a compartir el seu coneixement de les rutes del territori. L’aplicació també ofereix la possibilitat de llançar “twins”: avisos de sortida per a la pràctica del ciclisme des d’un lloc i hora determinat. El “twin” el rebran a través de missatge push tots els ciclistes que estiguin geolocalitzats al seu entorn més pròxim i que podran confirmar la seva assistència. L’aplicació també permet definir un perfil de ciclista, ja sigui per opcions com bicicleta de carretera o de muntanya, i per perfils com ara inicial, mig, avançat o professional.

   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

Aquest divendres comença la Setmana Sense Fum 2018

Llegiu-ne més...

El mercat de Palafrugell promociona els seus productes amb la primera jornada gastronòmica “Tasta el mercat

Una representació de 12 parades del mercat diari de Palafrugell oferiran els seus productes de venda habitual i derivats, cuinats al moment, per al gaudi dels assistents a l’esdeveniment.

Llegiu-ne més...

Doble escala de creuers al port de Palamós amb el Seabourn Encore i l'Star Pride

El port de Palamós rep la primera doble escala de creuers de la temporada amb 750 passatgers que ajudaran a impulsar l’arribada de turisme en temporada baixa a la Costa Brava

Llegiu-ne més...

Premis del Carroussel Costa Brava- Festes de Primavera de Palafrugell

La colla EKSI!!! guanya el Carnaval de Carnavals amb “Fantasia del Vent”

Llegiu-ne més...

Comunicat sobre la retirada de formatge Reblochon fabricat a França

Llegiu-ne més...

Més de 250 activitats especials per celebrar el Dia i la Nit dels Museus a Catalunya

La celebració comença el divendres 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, i s’allargarà al dissabte 19 amb la Nit dels Museus.

Llegiu-ne més...

#CatalanFood, xefs i productes junts per mostrar internacionalment la potència de l'agroalimentació catalana

Aquest vídeo,  que es distribuirà internacionalment amb les actuacions de la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (Prodeca) del Departament d’Agricultura, compta amb una representació dels cuiners més reconeguts, entre d’altres, dels xefs Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Joan Roca o Paco Pérez

Llegiu-ne més...

Mig centenar d’il·lustradors pintaran espais de l’Hospital de Palamós i el CAP de Palafrugell

El projecte tindrà lloc a finals de juny i serà coordinat per AcompanyArt i Ignasi Blanch 

Llegiu-ne més...