banner_b.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

Serveixen més de 3.000 tastets de 51 plats diferents en la XXVI Mostra de Cuina Casolana de Santa Cristina d’Aro

Els cuiners i cuineres no professionals de Santa Cristina d’Aro i rodalies van servir dissabte a la nit més de 3.000 tastets en la XXVI Mostra de Cuina Casolana, que es va fer al pavelló municipal d’Esports del municipi. En total, en aquesta edició de la mostra, que és la festa gastronòmica de la Vall d’Aro, hi havia 51 creacions culinàries (34 plats i 17 postres), amb 60 racions cadascuna, que van degustar els 540 comensals presents.


La gent va poder gaudir des d’unes faves ofegades a un tajin de xai o uns pops amb ceba o suquet d’anxova amb unes postres com carolines de Bilbao, mousse de llimona, trufes de tiramisú en mousse de mascarpone o crema càntabra. Els tastets s’adquirien a les taules de presentació amb els tiquets que s’havien adquirit prèviament, tant d’adults com infantils. Generalment, la majoria apostava per sis tiquets, que valien 12 euros (11 si s’adquirien anticipadament). Al final de la mostra, l’organitzador, l’àrea de Festes de l’Ajuntament, va sortejar un pastís de llaminadures entre tots els infants que hi van assistir. A més, enguany, de cares a millorar el servei, el vi es podia recollir gratuïtament a una parada que havia al costat del bar.

   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

Calonge crearà un espai per estudiar i conservar les diferents varietats de vinya autòctona

Llegiu-ne més...

La Diputació destinarà 350.100 euros per a la millora i adequació de les biblioteques públiques municipals

Llegiu-ne més...

Més de 22.000 tiquets venuts en la V edició de la Fira de la Gamba de Palamós

S'han servit, entre els tastets i la venda de producte fresc, més de 250kg de gamba de Palamós certificada.

Llegiu-ne més...

Presentació de l'exposició «Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff» a l'Espai Carmen Thyssen

Llegiu-ne més...

Pep Nogué nomenat Ambaixador de la Gamba de Palamós 2018

L'Espai del Peix ha acollit l'acte d'atorgament del guardó amb la presència dels representants de les empreses certificades amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós.

Llegiu-ne més...

23a edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà

Llegiu-ne més...

La 19ª edició del Cuina i Golf aplega prop de 250 persones, entre cuiners, esportistes i personalitats del sector turístic i empresarials

El Club de Golf d’Aro – Mas Nou ha acollit el dinovè Torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf, organitzat pel col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet.

Llegiu-ne més...

S’ha convocat la setena edició del Premi Jordi Comas de Recerca Local de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró dotat amb 4.500 euros

Les propostes de treball d’investigació es poden lliurar fins al 31 d’octubre d’enguany

Llegiu-ne més...