banner_b.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

Es presenta a Calonge la primera edició del festival Culturefest


S'ha presentat a Calonge la primera edició del Culturefest, l'empremta de la Costa Brava, un festival d'oci cultural que tindrà lloc del 2 al 12 d'agost a Calonge i Sant Antoni. L'acte ha comptat amb la presència de Pere Vila, president de la Diputació de Girona; Jordi Soler, alcalde de Calonge i Sant Antoni, i Sergi Carmona, soci fundador de La Brava Beer.

El festival Culturefest neix amb el propòsit de consolidar-se en un futur pròxim i reunir en un mateix espai diversitat d'experiències relacionades amb l'oci cultural. Els assistents, a banda de poder escoltar música en directe, podran participar en tallers, exposicions i diferents performances artístiques, i més en un entorn màgic com és el Collet de Sant Antoni de Calonge, amb vistes al mar de la Costa Brava.

Segons els organitzadors, «el festival neix amb la idea de ser un punt d'informació per als assistents de totes aquelles activitats d'oci cultural que hi ha repartides per la Costa Brava. Culturefest esdevindrà un gran contenidor cultural on tothom podrà trobar el seu lloc i gaudir de tot el que ofereix aquesta magnífica regió. Un homenatge a la Costa Brava».


El festival farà de la cultura i les experiències la seva bandera, la seva empremta, per mantenir-se en el record dels visitants i així esdevenir un espai de promoció cultural del municipi però també de tota la Costa Brava. Perquè les experiències són cultura.

El Collet, situat al municipi de Calonge i Sant Antoni, acollirà el festival del 2 al 12 d'agost i confia que hi assisteixin unes 25.000 persones entre tots els dies.

Culturefest està organitzat per la Diputació de Girona, l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, el Patronat de Turisme Costa Brava i la marca de cervesa La Brava Beer.

El president Pere Vila ha destacat que «des de la Diputació de Girona continuarem treballant, al costat d'altres institucions i empreses de Girona que s'hi impliquen any rere any, per aconseguir que Girona sigui un territori de festivals, i que esdevingui una referència de l'oci i del turisme vinculat a la cultura».


Tot seguit, ha assenyalat: «Tenim totes les eines per fer-ho possible: hi ha compromís del sector públic i del sector privat, tenim els espais i, el més important, com es demostra a cada festival, tenim el públic. Disposem d'un territori privilegiat, que hem de saber preservar, però que cal aprofitar per presentar-lo al món i aconseguir que sigui un puntal de la nostra promoció turística, un sector clau per a l'economia gironina i catalana. I una de les millors maneres de fer-ho és aprofitant l'excel·lència de la nostra gent i dels nostres esdeveniments, com aquest festival, al qual augurem un gran èxit». 


Finalment, ha agraït a l'Ajuntament de Calonge i a La Brava Beer «aquesta entesa dels sectors públic i privat, que és fonamental per assegurar la sostenibilitat dels nostres propòsits més ambiciosos».

   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

Calonge crearà un espai per estudiar i conservar les diferents varietats de vinya autòctona

Llegiu-ne més...

La Diputació destinarà 350.100 euros per a la millora i adequació de les biblioteques públiques municipals

Llegiu-ne més...

Més de 22.000 tiquets venuts en la V edició de la Fira de la Gamba de Palamós

S'han servit, entre els tastets i la venda de producte fresc, més de 250kg de gamba de Palamós certificada.

Llegiu-ne més...

Presentació de l'exposició «Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff» a l'Espai Carmen Thyssen

Llegiu-ne més...

Pep Nogué nomenat Ambaixador de la Gamba de Palamós 2018

L'Espai del Peix ha acollit l'acte d'atorgament del guardó amb la presència dels representants de les empreses certificades amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós.

Llegiu-ne més...

23a edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà

Llegiu-ne més...

La 19ª edició del Cuina i Golf aplega prop de 250 persones, entre cuiners, esportistes i personalitats del sector turístic i empresarials

El Club de Golf d’Aro – Mas Nou ha acollit el dinovè Torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf, organitzat pel col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet.

Llegiu-ne més...

S’ha convocat la setena edició del Premi Jordi Comas de Recerca Local de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró dotat amb 4.500 euros

Les propostes de treball d’investigació es poden lliurar fins al 31 d’octubre d’enguany

Llegiu-ne més...