banner_e.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

Es presenta a Calonge la primera edició del festival Culturefest


S'ha presentat a Calonge la primera edició del Culturefest, l'empremta de la Costa Brava, un festival d'oci cultural que tindrà lloc del 2 al 12 d'agost a Calonge i Sant Antoni. L'acte ha comptat amb la presència de Pere Vila, president de la Diputació de Girona; Jordi Soler, alcalde de Calonge i Sant Antoni, i Sergi Carmona, soci fundador de La Brava Beer.

El festival Culturefest neix amb el propòsit de consolidar-se en un futur pròxim i reunir en un mateix espai diversitat d'experiències relacionades amb l'oci cultural. Els assistents, a banda de poder escoltar música en directe, podran participar en tallers, exposicions i diferents performances artístiques, i més en un entorn màgic com és el Collet de Sant Antoni de Calonge, amb vistes al mar de la Costa Brava.

Segons els organitzadors, «el festival neix amb la idea de ser un punt d'informació per als assistents de totes aquelles activitats d'oci cultural que hi ha repartides per la Costa Brava. Culturefest esdevindrà un gran contenidor cultural on tothom podrà trobar el seu lloc i gaudir de tot el que ofereix aquesta magnífica regió. Un homenatge a la Costa Brava».


El festival farà de la cultura i les experiències la seva bandera, la seva empremta, per mantenir-se en el record dels visitants i així esdevenir un espai de promoció cultural del municipi però també de tota la Costa Brava. Perquè les experiències són cultura.

El Collet, situat al municipi de Calonge i Sant Antoni, acollirà el festival del 2 al 12 d'agost i confia que hi assisteixin unes 25.000 persones entre tots els dies.

Culturefest està organitzat per la Diputació de Girona, l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, el Patronat de Turisme Costa Brava i la marca de cervesa La Brava Beer.

El president Pere Vila ha destacat que «des de la Diputació de Girona continuarem treballant, al costat d'altres institucions i empreses de Girona que s'hi impliquen any rere any, per aconseguir que Girona sigui un territori de festivals, i que esdevingui una referència de l'oci i del turisme vinculat a la cultura».


Tot seguit, ha assenyalat: «Tenim totes les eines per fer-ho possible: hi ha compromís del sector públic i del sector privat, tenim els espais i, el més important, com es demostra a cada festival, tenim el públic. Disposem d'un territori privilegiat, que hem de saber preservar, però que cal aprofitar per presentar-lo al món i aconseguir que sigui un puntal de la nostra promoció turística, un sector clau per a l'economia gironina i catalana. I una de les millors maneres de fer-ho és aprofitant l'excel·lència de la nostra gent i dels nostres esdeveniments, com aquest festival, al qual augurem un gran èxit». 


Finalment, ha agraït a l'Ajuntament de Calonge i a La Brava Beer «aquesta entesa dels sectors públic i privat, que és fonamental per assegurar la sostenibilitat dels nostres propòsits més ambiciosos».

   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

La mostra "Mar de Birres" presentarà dissabte la cervesa artesanal elaborada a Catalunya des d'un espai privilegiat situat davant la platja de Palamós

L’esplanada situada al costat del port pesquer, amb més de 2000m2 a l'aire lliure, acollirà per tercer any consecutiu aquesta mostra de cervesa artesana amb productors del territori català

Llegiu-ne més...

La Bisbal d’Empordà se solidaritza amb el jovent d’Altsasu

El municipi acollirà una gran jornada de suport organitzada pel col·lectiu Poble Solidari el proper dissabte 22 de setembre

Llegiu-ne més...

El Mas Tapiolas acull el Torneig Benèfic de Pitch&Putt a favor de l’AECC-Catalunya contra el càncer

Llegiu-ne més...

Es presenta la nova guia del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet

Llegiu-ne més...

Calonge i Sant Antoni celebra la tercera edició del Verema & Família

Llegiu-ne més...

Estrena del documental sobre la I Cuita de Calç al Forn Gran d'en Torró de Fonteta

Si vau gaudir amb la I Cuita de Calç al Forn Gran d'en Torró o bé us la vau perdre, ara teniu una nova oportunitat de reviure l'experiència de la mà del realitzador i documentalista Antoni Martí.

Llegiu-ne més...

Visita a horts i hortes del municipi de Torroella

Llegiu-ne més...

La Plaça Nova vibrarà a ritme de jazz aquest cap de setmana

The Lucky Dices i The Secret Investment actuaran en el segon cap de setmana de l’Street Jazz Costa Brava

Llegiu-ne més...