banner_d.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

La 19ª edició del Cuina i Golf aplega prop de 250 persones, entre cuiners, esportistes i personalitats del sector turístic i empresarials

Entre els assistents, trobem als xefs estrellats Nandu Jubany, Carles Gaig, Marc Gascons, Albert Sastregener i Quim Casellas; el ex entrenador del Girona F.C. Pablo Machín i el seu segon Jordi Guerrero, actualment entrenant ambdós al Sevilla F.C; l’ex futbolista Julio Salinas; la nedadora Thais Henríquez; l’ex-seleccionadora espanyola de natació sincronitzada i actual diputada Anna Tarrés; els còmics Fel Faixedas i Jordi LP; i l’ex-jugador de bàsquet Ferran Martínez, entre altres.

 

El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet ha celebrat el dia 4 de juny la dinovena edició del Torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf amb el posterior dinar a càrrec dels cuiners del col·lectiu i l’entrega de premis al Club Golf d’Aro - Mas Nou.

L’esdeveniment ha començat aquest matí, quan els prop de 70 jugadors, entre cuiners, personalitats del món de l’esport, artístic i empresarial i mitjans de comunicació, s’han trobat al Club Golf d’Aro – Mas Nou per a jugar la 19a edició del torneig.


Els assistents que no han participat en el torneig, han anat arribant a mig matí i han pogut realitzar ioga i practicar al clínic amb els teachers de l’Escola Golf d’Aro – Mas Nou.

A mesura que els jugadors han anat acabant el torneig, s’han trobat amb els altres convidats a l’espai del camp de pràctiques on han pogut gaudir d’un aperitiu a càrrec de les empreses col·laboradores.

Enguany, per segon cop, el dinar-bufet s’ha dut a terme al mateix camp de golf, en una carpa on les quasi 250 persones assistents han pogut degustar plats típics de la gastronomia empordanesa a càrrec dels cuiners de La Cuina de l’Empordanet. Entre els plats que s’han pogut tastar trobem entrants com all blanc amb sardina fumada; coca d’escalivada amb seitons marinats; amanida d’herbes i flors silvestres amb formatge curat, porro i tòfona d’estiu; broqueta de tonyina amb romesco; o assortiment d’ostrons. Cassoles com melós de vedella amb ceps i salsafins; arròs a la cassola amb entrebancs sense feina; mongetes del ganxet amb gambes de Palamós; mar i muntanya de sèpia amb mandonguilles; platillo de carxofes de Palau Sator amb cansalada i cloïsses; o suquet de rap amb musclos. I postres com refrescant de cítrics; cirera, iogurt i llima; tiramisú de l’Empordà; bisbalenc; o brunyols amb recuit, canyella i garnatxa.


Pel que fa a l’entrega de premis - conduïda i presentada per la periodista del Mundo Deportivo Cristina Cubero junt amb el còmic Jordi LP-, els guanyadors del torneig han estat Enric Vigas en categoria masculina, i Orquidea Pimentel en categoria femenina.

Entre els assistents trobem a reconegudes personalitats del món de l’esport com Ferran Martínez (ex jugador de bàsquet); Thais Henríquez (doble medallista olímpica de natació sincronitzada); i Julio Salinas (ex futbolista del F.C. Barcelona). També ens han acompanyat el ex entrenador del estrenat equip de primera divisió, el Girona Futbol Club, Pablo Machín, i el seu segon Jordi Guerrero, actualment entrenant ambdós al Sevilla F.C. Així com tots els cuiners i els seus equips dels restaurants membres del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet.


L’esdeveniment organitzat per La Cuina de l’Empordanet, ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, de l’Agència Catalana de Turisme, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Ajuntament de Castell – Platja d’Aro – S’Agaró, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, el Club de Golf d’Aro- Mas Nou, Damm, CaixaBank i el Mundo Deportivo, a més d’altres col·laboradors i espònsors habituals al torneig.


La Cuina de l’Empordanet és un col·lectiu format per 19 restaurants de l’Empordà amb l’objectiu de promocionar la qualitat gastronòmica del territori i identificar la comarca com una destinació gastronòmica de primera magnitud.

   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

Calonge crearà un espai per estudiar i conservar les diferents varietats de vinya autòctona

Llegiu-ne més...

La Diputació destinarà 350.100 euros per a la millora i adequació de les biblioteques públiques municipals

Llegiu-ne més...

Més de 22.000 tiquets venuts en la V edició de la Fira de la Gamba de Palamós

S'han servit, entre els tastets i la venda de producte fresc, més de 250kg de gamba de Palamós certificada.

Llegiu-ne més...

Presentació de l'exposició «Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff» a l'Espai Carmen Thyssen

Llegiu-ne més...

Pep Nogué nomenat Ambaixador de la Gamba de Palamós 2018

L'Espai del Peix ha acollit l'acte d'atorgament del guardó amb la presència dels representants de les empreses certificades amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós.

Llegiu-ne més...

23a edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà

Llegiu-ne més...

La 19ª edició del Cuina i Golf aplega prop de 250 persones, entre cuiners, esportistes i personalitats del sector turístic i empresarials

El Club de Golf d’Aro – Mas Nou ha acollit el dinovè Torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf, organitzat pel col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet.

Llegiu-ne més...

S’ha convocat la setena edició del Premi Jordi Comas de Recerca Local de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró dotat amb 4.500 euros

Les propostes de treball d’investigació es poden lliurar fins al 31 d’octubre d’enguany

Llegiu-ne més...