banner_c.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

Presentació de l'exposició «Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff» a l'Espai Carmen Thyssen

Aquest divendres ha tingut lloc a l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols la presentació de l'exposició «Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff», de la col·lecció Carmen Thyssen. A l'acte hi han participat Pere Vila, president de la Diputació de Girona; Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols; la baronessa Carmen Thyssen; Sílvia Romero, regidora de l'Espai Carmen Thyssen, i Pilar Giró, comissària de l'exposició.

Pere Vila ha destacat l'impuls que rep cada any l'oferta cultural de la Costa Brava amb les exposicions temporals de l'Espai Carmen Thyssen i també ha remarcat la rellevància que tindrà el futur Museu Thyssen de Sant Feliu de Guíxols en l'àmbit cultural, econòmic i turístic.

 

L'exposició és un recorregut de quatre segles a través de diferents sensibilitats i contextos socioculturals que han propiciat una particular manera d'interpretar i mostrar el paisatge. Hi destaquen treballs de Jan van Goyen, un dels màxims representants de la pintura del segle d'or neerlandès; de Camille Pissarro, pintor impressionista contemporani de Monet, i de l'artista russa Olga Sacharoff, que, després de les seves estades a Tossa de Mar, es va instal·lar a Barcelona i va deixar una gran obra de paisatges i escenes quotidianes. 

Les exposicions temporals a l'Espai Thyssen es van iniciar l'any 2012 i cada estiu les visiten milers de persones. Enguany la mostra es podrà veure del 10 de juny al 14 d'octubre.   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

Calonge crearà un espai per estudiar i conservar les diferents varietats de vinya autòctona

Llegiu-ne més...

La Diputació destinarà 350.100 euros per a la millora i adequació de les biblioteques públiques municipals

Llegiu-ne més...

Més de 22.000 tiquets venuts en la V edició de la Fira de la Gamba de Palamós

S'han servit, entre els tastets i la venda de producte fresc, més de 250kg de gamba de Palamós certificada.

Llegiu-ne més...

Presentació de l'exposició «Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff» a l'Espai Carmen Thyssen

Llegiu-ne més...

Pep Nogué nomenat Ambaixador de la Gamba de Palamós 2018

L'Espai del Peix ha acollit l'acte d'atorgament del guardó amb la presència dels representants de les empreses certificades amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós.

Llegiu-ne més...

23a edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà

Llegiu-ne més...

La 19ª edició del Cuina i Golf aplega prop de 250 persones, entre cuiners, esportistes i personalitats del sector turístic i empresarials

El Club de Golf d’Aro – Mas Nou ha acollit el dinovè Torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf, organitzat pel col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet.

Llegiu-ne més...

S’ha convocat la setena edició del Premi Jordi Comas de Recerca Local de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró dotat amb 4.500 euros

Les propostes de treball d’investigació es poden lliurar fins al 31 d’octubre d’enguany

Llegiu-ne més...