banner_a.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

Doble escala de creuers al port de Palamós, amb gairebé un miler de turistes

El port de Palamós rebrà, des de març fins a finals de juny, 22 escales i 17.000 turistes de creuer

 

El port de Palamós (Baix Empordà) ha rebut aquest dimarts la segona doble escala d’aquesta temporada amb els creuers de luxe Azamara Quest i Wind Surf, que han amarrat simultàniament amb moll Fèlix Ribera i porten a bord un miler de passatgers estatunidencs i britànics en la seva majoria. Des del mes de març fins aquest divendres vinent, l’activitat creuerística haurà portat a Palamós 22 escales de creuer i 17.000 passatgers. Aquest moviment de turistes ha dinamitzat l’economia, generat llocs de treball i desestacionalizant el sector turístic a la Costa Brava. 

Azamara Quest

El creuer Azamara Quest ha fet aquest dimarts l’única escala que farà enguany al port de Palamós. El creuer ha arribat a les 8.00 hores del port francès de Canes i ha salpat a les 24.00 hores cap al port d’Alcúdia. El creuer porta a bord 675 passatgers majoritàriament estatunidencs i britànics.

 El vaixell de la naviliera nord-americana Azamara Cruises, té una eslora de 181 metres, una mànega de 25,46 metres i un registre brut de 30.277 tones.

Wind Surf

El Wind Surf ha fet la primera de les dues escales previstes per aquesta temporada, atès que tornarà a Palamós al novembre. El creuer ha arribat a les 9.00 hores del port francès de Sanary-sur-Mer i preveu salpar a les 18.00 hores amb destinació a Barcelona. El vaixell porta 280 passatgers majoritàriament nord-americans. 

El vaixell pertany a la companyia nord-americana de luxe Windstar Cruises, que va tornar a Palamós la temporada passada després d’un temps sense fer-hi escala. El Wind surf és un veler de cinc pals que té una eslora de 187 metres, una mànega de 20 metres i un registre brut de 14.745 tones.

17.000 turistes de creuer fins al juny

Des del mes de març fins al 29 de juny, data en què el creuer Saga Pearl II tancarà les escales del mes de juny, hauran fet escala al port de Palamós 22 creuers amb 17.000 passatgers. Destaquen com a mesos forts el mes de maig, el millor de la temporada 2018 amb 11 escales, seguit pel mes de juny que, amb 8 escales, ocupa la segona posició d’aquest any.

La desestacionalització de l’activitat de creuers principalment durant el mes de maig i inici de juny ha suposat una major afluència de turistes de creuer en temporada baixa a la Costa Brava. Així l’activitat de creuers ajuda a moure l’economia i generar llocs de treball al territori.

   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

La mostra "Mar de Birres" presentarà dissabte la cervesa artesanal elaborada a Catalunya des d'un espai privilegiat situat davant la platja de Palamós

L’esplanada situada al costat del port pesquer, amb més de 2000m2 a l'aire lliure, acollirà per tercer any consecutiu aquesta mostra de cervesa artesana amb productors del territori català

Llegiu-ne més...

La Bisbal d’Empordà se solidaritza amb el jovent d’Altsasu

El municipi acollirà una gran jornada de suport organitzada pel col·lectiu Poble Solidari el proper dissabte 22 de setembre

Llegiu-ne més...

El Mas Tapiolas acull el Torneig Benèfic de Pitch&Putt a favor de l’AECC-Catalunya contra el càncer

Llegiu-ne més...

Es presenta la nova guia del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet

Llegiu-ne més...

Calonge i Sant Antoni celebra la tercera edició del Verema & Família

Llegiu-ne més...

Estrena del documental sobre la I Cuita de Calç al Forn Gran d'en Torró de Fonteta

Si vau gaudir amb la I Cuita de Calç al Forn Gran d'en Torró o bé us la vau perdre, ara teniu una nova oportunitat de reviure l'experiència de la mà del realitzador i documentalista Antoni Martí.

Llegiu-ne més...

Visita a horts i hortes del municipi de Torroella

Llegiu-ne més...

La Plaça Nova vibrarà a ritme de jazz aquest cap de setmana

The Lucky Dices i The Secret Investment actuaran en el segon cap de setmana de l’Street Jazz Costa Brava

Llegiu-ne més...