banner_c.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

Aquest pròxim cap de setmana Sant Joan s’omple d’activitats per a celebrar la Festa Major

Aquest pròxim cap de setmana, dissabte 4 i diumenge 5 d’agost, el nucli de Sant Joan, a Palamós, celebraràla tradicional Festa Major.L’Associació de Veïns de Sant Joan organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, un programa d’activitats que un any més ompliran de festa Sant Joan durant aquests dos dies.

"La Festa del Pedal"

El programa s’iniciarà dissabte a les 19 h, a la sala polivalent de la plaça de Mossèn Gumersind, amb una conferència col·loqui sobre la recuperació de la Festa del Pedal, un acte tradicional del calendari d'activitats de Sant Joan  que aquest proper setembre reprendrà de nou l'activitat set anys després que es realitzés la darrera edició, quedant inactiva fins ara.

El col·loqui comptarà amb la participació d'Àngel Romero, membre fundador de la Festa del Pedal; Cèsar Torras, de Cicles Torras; i Miquel Brull, tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Palamós.

El tradicional sopar popular de germanor, amb música i sortejos

La Festa Majora Sant Joan tindrà dissabte una de les activitats més tradicionals del seu programa, amb la realització a partir de les 21 h, d’una nova edició del Sopar Popular que tindrà lloc a la plaça de Mn. Gumersind. Per a poder participar d'aquest acte, cal que les persones interessades es portin el sopar, la beguda, els plats i coberts de casa, mentre que l’organització hi  posarà les taules i establirà un servei de lloguer de cadires.

Aquest sopar serà amenitzat amb música en viu, amb la participació enguany del cantautor de l’Ametlla de Mar, Miquel del Roig, i posteriorment de la formació Betty Orquestra. Durant la mitja part d’aquesta actuació musical es durà a terme el sorteig de quadres i de productes de proximitat, les butlletes del qual es vendran durant el sopar.

Trobada de Vehicles Clàssics

El diumenge dia 5, el programa de la festa inclourà una nova edició de la participada Trobada de Vehicles Clàssics.

De les 10 i fins a les 13 h del matí a la plaça de Mn. Gumersind Vilagran s’omplirà de cotxes i motos d'altres èpoques, que es mostraran a tot el públic interessat.

Activitats per als més menuts i sardanes

Posteriorment a la tarda, a partir de les 17 h i també a la plaça de Mn. Gumersind, es realitzaran activitats per als més petits, amb inflables i, a partir de les 18.30 h, amb la festa de l'escuma.

La Festa Major de Sant Joan es tancarà diumenge a partir de les 20 h amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla La principal de Cassà, que en aquest cas tindrà lloc a la plaça Major.   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

Gran ambient a l’Aplec de Santa Coloma de Fitor 2018

Llegiu-ne més...

Una àmplia delegació de joves de Rheda-Wiedenbrück visita aquesta setmana la ciutat agermanada de Palamós

Es tracta d'una seixantena de joves de 15 a 18 anys d’aquesta ciutat alemanya, que son membres del club de bàsquet DJK-Rheda i l’Associació Amics de Palamós.

Llegiu-ne més...

Torroella de Montgrí-l'Estartit-Illes Medes, novament escollida com a exemple de destinació turística sostenible a Europa

Llegiu-ne més...

Sant Antoni estrena la primera edición del Concurs de Teatre Amateur Arturo Mundet

Llegiu-ne més...

30 nous llits hidràulics per a Palamós Gent Gran

S’ha signat  un conveni de col·laboració entre l’Obra Social ”la Caixa” i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.

Llegiu-ne més...

La XII Fira de la Poma d’Ullà canvia de lloc i amb novetats

Llegiu-ne més...

Encesa de la XXVI Carbonera de Forallac

Llegiu-ne més...

“Es Niu” torna als restaurants de Palafrugell

Llegiu-ne més...