banner_a.jpg
   
   
   
   
   
   
   
   

Noticies

   

Tot a punt per a una nova edició de les jornades “Palamós Gastronòmic 2018. Us oferim tota la programació


El divendres 5 d’octubre es posarà en marxa la setena edició de les jornades “Palamós gastronòmic”, que cada any permeten donar a conèixer i aprofundir en la gastronomia de la vila des de tots els seus àmbits, apropant el públic a la seva àmplia oferta culinària, degustant els productes autòctons i donant l’oportunitat de cuinar amb els professionals dels fogons. Les activitats previstes en el programa d’enguany s’allargaran fins al 27 d’octubre i tindran com a objectiu que els visitants puguin conèixer de primera mà els productes locals i posin a prova les seves capacitats sensorials i les seves habilitats gastronòmiques.

D’aquesta manera, cada divendres d’octubre es programaran visites guiades a la subhasta del peix a la llotja del port, a partir de les 16.30 hores. Els divendres i també dissabtes d’aquest mes, a les vuit del vespre, es duran a terme a l’Espai del Peix (situat damunt la llotja del peix) show-cookings de cuina marinera, on es donaran a conèixer algunes de les espècies pescades en el litoral palamosí i la millor manera de cuinar-les. Dins les activitats d’enguany cal destacar també la realització de tallers de salaó d’anxoves on el públic participant podrà treballar aquesta tècnica i emportar-se a casa la salaó realitzada.

Les jornades “Palamós gastronòmic” també inclouran el taller per conèixer els trucs de la cuina i les receptes que es basen en el sofregit, o bé els tastos i maridatges de vins i formatges amb visites guiades als cellers, així com les presentacions de productes gastronòmics de l’Empordà. Durant tot el mes una vintena de restaurants de la vila oferiran plats especials amb productes de kilòmetre 0 i de temporada, i una desena de tavernes prepararan originals pinxos i tapes acompanyades amb una bona copa de vi.

A la pàgina web www.palamosgastronomic.cat es pot consultar tot el programa de les setenes jornades “Palamós gastronòmic” així com els restaurants i tavernes participants amb els plats i tapes que elaboren especialment per aquesta edició.


Cliqueu la imatge per accedir a Palamós Gastronòmic 2018

   
   

Subscripció  

  Subscriu-te a la revista clicant aquí

   

Baix Empordà Digital  

   

Rebre informació  

   

Noticies  

Gran ambient a l’Aplec de Santa Coloma de Fitor 2018

Llegiu-ne més...

Una àmplia delegació de joves de Rheda-Wiedenbrück visita aquesta setmana la ciutat agermanada de Palamós

Es tracta d'una seixantena de joves de 15 a 18 anys d’aquesta ciutat alemanya, que son membres del club de bàsquet DJK-Rheda i l’Associació Amics de Palamós.

Llegiu-ne més...

Torroella de Montgrí-l'Estartit-Illes Medes, novament escollida com a exemple de destinació turística sostenible a Europa

Llegiu-ne més...

Sant Antoni estrena la primera edición del Concurs de Teatre Amateur Arturo Mundet

Llegiu-ne més...

30 nous llits hidràulics per a Palamós Gent Gran

S’ha signat  un conveni de col·laboració entre l’Obra Social ”la Caixa” i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.

Llegiu-ne més...

La XII Fira de la Poma d’Ullà canvia de lloc i amb novetats

Llegiu-ne més...

Encesa de la XXVI Carbonera de Forallac

Llegiu-ne més...

“Es Niu” torna als restaurants de Palafrugell

Llegiu-ne més...