9a Jornada “Turisme, territori i societat” als jardins de Cap Roig

Palafrugell

La Fundació Jordi Comas, amb el suport institucional de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, organitza aquest dijous 15 de maig la 9a Jornada “Turisme, territori i societat” a l’Auditori Jardins de Cap de Roig de Calella de Palafrugell.

La jornada comptarà amb les següents taules rodones: “Les aigües”, amb la participació de Joan Gaya (Enginyer industrial), José Luis de Vicente (Director del Museu del Disseny de Barcelona) i Xavier Grasset (Periodista); “Intel·ligència artificial i turisme”, amb Genis Roca (President de la Fundació Puntcat), Karina Gibert (Enginyera informatica i professora de la UPC), i Laura Rosel (Periodista i directora de comunicació de la Universitat de Barcelona).
Després d’un descans serà el torn de “Propostes turístiques emergents a l’Empordà”, amb Maria Baró (Celler Peralada. Arquitectura i vins), Ignasi Mas Bagà (Girona Football Academy Puma), Montse Faura (Brots. Festival de tardor), i Miquel Curanta (Periodista de Ràdio Capital). La jornada seguirà amb “Identitat gastronòmica d’una destinació”, amb la participació de Joan Roca (Cuiner i copropietari del Grup Roca), Nandu Jubany (Cuiner i propietari del Grup Jubany), i Trinitat Gilbert (Periodista del Diari Ara). L’última taula rodona serà “L’oferta cultural a les destinacions turístiques”, amb Jordi Martí Grau (Secretari d’Estat de Cultura), Ingrid Guardiola (Realitzadora, productora i assagista cultural catalana), i Miquel Riera (Periodista).
Abans del dinar a peu dret als jardins del Castell, serà el torn del “Relat” a càrrec de Joaquim Nadal i la de Cloenda Institucional a càrrec de Sílvia Paneque, consellera de territori, habitatge i transició ecològica. El periodista Josep Puigbó serà el presentador de la jornada.

Tags: Cap Roig, Fundació Jordi Comas, gastronomia, jornades, medi ambient, Palafrugell, societat, territori, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Jornada de cooperació a Palamós amb la participació de la investigadora i professora de la UdG, Maria Rosa Terradellas
Notícia següent
Les llars catalanes malgasten 330 euros a l’any en aliments que es malbaraten, segons un estudi del Departament d’Agricultura

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes