• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Revista del
Baix Empordà
Empordà
Gastronòmic
  • Actualitat
    • Societat
    • Cultura
    • Salut
    • Patrimoni
    • Medi ambient
    • Gavarres
    • Esports
    • A peu pel Baix Empordà
    • A la vila del Peix Fregit
    • Serveis
  • Gastronomia
    • El rebost d’en Llenas
  • Agenda
  • La revista
  • Hemeroteca
  • Llibres
  • Qui som
  • Contacte

Calonge i Sant Antoni acollirà el Campionat de Catalunya de Cros curt 2019 i el Simposi Internacional d’Entrenament de Resistència

11 de Desembre de 2019

Calonge.- Dimarts al matí ha tingut lloc al pavelló de Calonge la presentació del Campionat de Catalunya de Cors Curt 2019 i el Simposi Internacional d’Entrenament de Resistència.

Aquestes dues activitats tindran lloc al municipi de Calonge i Sant Antoni el cap de setmana del 21 i 22 de desembre. La presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, el director de Serveis Territorials d’Esports a Girona, Pep Pujols, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, el regidor d’esports del municipi, Salvador Miquel, i l’atleta Esther Guerrero, que el dia 22 de desembre participarà en el cros curt. Durant la presentació també s’ha confirmat l’assistència dels atletes Adel Mechaal, Míriam Ortíz, Marina Guerrero, Montse Mas i Marta Galimany.
Aquest és el primer cop que Calonge i Sant Antoni acollirà el Campionat de Catalunya de Cros Curt, que arriba a la dissetena edició i que inclourà les categories d’absolut individual i per equips. La prova, puntuable pel Gran Premi Català de Cros, tindrà un recorregut amb sortida i arribada a la zona esportiva de Calonge, un circuit ràpid degut al poc desnivell que hi trobaran els atletes.
Aquest campionat està organitzat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, juntament amb la Federació Catalana d’Atletisme, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, el Consell Esportiu del Baix Empordà, el Consell Català de l’Esport, Viladomat Serveis Gràfics i Maquetació i Mútuacat.

Simposium Internacional d’Entrenament de Resistència
Conjuntament amb el Campionat de Catalunya de Cros Curt 2019 també s’ha presentat el Simposi Internacional d’Entrenament de Resistència, que tindrà lloc al castell de Calonge el dissabte 21 de desembre. En aquest simposi hi participaran quatre dels entrenadors internacionals d’alt nivell més destacats, com són Nic Bideau, Tomasz Lewandowski, Jordi Toda i Patrick Sang.
L’australià Nic Bideau, que ha entrenat esportistes campiones del món com Cathy Freeman, Sandie Richards o Benita Willis, exposarà els elements clau per un programa d’èxit en mitja i llarga distància, abordant elements crítics del programa d’entrenament i la importància de la coherència, el volum i la intensitat i la interacció d’aquests elements.
El polonès Tomasz Lewandowski, entrenador entre d’altres altetes de Marcin Lewandowski –guanyador del bronze a la prova de 1.500 metres al mundial de Doha 2019– abordarà la importància en l’entreament dels petits factors aliens a córrer, mentre que el barceloní Jordi Toda, parlarà de l’evolució de l’atleta en la preparació de la marató, i presentarà l’entrenament de l’atleta Marta Galimany, que va quedar en setzena posició al mundial de Doha 2019 amb un temps de 2h30’15”.
El cartell del simposi el completa Patrick Sang, entrenador d’Eliud Kipchoge i Geoffrey Kamworor, entre d’altres, que explicarà com es crea la diferència en l’aplicació dels mètodes d’entrenament i explicarà la seva experiència com entrenador i els projectes Nike i INEOS, en els que participa actualment.
El simposi començarà a les 9.15 del matí del dissabte 21 de desembre amb les acreditacions, i es tancarà amb una taula rodona en la que participaran els quatre ponents. El preu de l’entrada general és de 65 euros, amb una rebaixa pels entrenadors de la Federació Catalana d’Atletisme amb llicència nacional (Preu: 40 euros) i també pels alumnes dels cursos de Tècnic Esportiu en Atletisme i els alumnes que hagin cursat el Curs de Formadors d’Atletisme de la Federació Catalana d’Atletisme.
El simposi està organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb la col·laboració del Consell Català de l’Esport, la Diputació de Girona, Mútuacat, Runcaf Sportsevents i Viladomat Serveis Gràfics i Maquetació.

Arxivat com a: Baix Empordà, Esports, Societat Etiquetat com a: atletisme, Calonge i Sant Antoni, campionat, cros, esports, societat

Reader Interactions

Deixa un comentari Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Barra lateral primària

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic és una publicació trimestral d’àmbit comarcal de difusió dels valors culturals i històrics del Baix Empordà: el seu patrimoni arquitectònic tan ric –especialment l’iber i el medieval–, els seus paisatges tan admirats –el mar i la muntanya–, així com també els seus personatge i oficis, l’art i la literatura, l’educació, el medi ambient o les tradicions.

#josocemporda
#joemplantoalemporda

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Segueix-nos

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Catalunya News

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Footer

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram

El rebost d'en Llenas #miquelllenas #gastronomia # El rebost d'en Llenas #miquelllenas #gastronomia #cuina #hostaleria #hostaleriasegura #volemtreballar #volemobrir #premsacomarcal
Camí de l'ermita de Santa Maria de Fenals des del Camí de l'ermita de Santa Maria de Fenals des del Mas Ros a @platjaroturisme #camins #patrimoni #patrimonicultural #Gavarres #baixemporda #artromanic #artmedieval #espaismedievalsemporda #raconscomarquesgironines #paisatgesdecataluya #paisatge #hivern #passejades #baixemporda #costabrava #costaempordanesa #castellplatjadaro #queboniceslempordà
Magnífica sortida #TastDePaisatge aquest matí a Magnífica sortida #TastDePaisatge aquest matí a @visitpals amb la xef @iolandabustos, amb un sensacional vermut amb aperitius silvestres per acabar. Una experiència molt recomanable! #iolandabustos #tastdepaisatge #flors #floracatalana #herbesaromatiques #cuinarambflors #gastronomia #cuina #aperitiussilvestres #menjardecollons #natura #sortidesguiades #pals #platjadepals #baixemporda #costabrava #empordanet
Fideuà negra a la brasa amb canana i pop, un dels Fideuà negra a la brasa amb canana i pop, un dels plats brutals de "Lo ranxo del migdia" de @lacalataverna de #palamos #gastronomia #cuinamarinera #cuinamarimuntanya #menjardecollons #menjarbé #fideua #fideus #baixemporda #costaempordanesa #costabrava #incostabrava
Racons màgics del #baixemporda: Mirador de la Cre Racons màgics del #baixemporda: Mirador de la Creu del Castellar a @calongesantantoni #calongeisantantoni #calonge #mirador #paisatge #febrer #costaempordanesa #costabrava #patrimoni #patrimonicultural #patrimoninatural #raconscomarquesgironines #raconsemporda #vistes #paisatgesdecataluya #queboniceslempordà #incostabrava
Primera collita de la temporada #esparrecs #esparr Primera collita de la temporada #esparrecs #esparrecsdemarge #natura #delboscalplat #gastronomia #cuina #palamos #capgros #baixemporda #costabrava #empordanet #menjardecollons
La bassa del molí amb el castell de Sant Miquel a La bassa del molí amb el castell de Sant Miquel al fons, cap al 1950 (Fons família Planas Ruart). Una de les imatges que il·lustren l'article "El castell de Sant Miquel de @visitpals" de @narcissubirana, que trobareu al número 71 de la @rbaixemporda, "Temps de salut", ja a la venda #pals #cultura #patrimoni #historia #molidepals #baixemporda #costabrava #empordanet #premsacomarcal #fotosantigues #imatgesantigues #1950s
La badia de #palamos i #santantonidecalonge a la d La badia de #palamos i #santantonidecalonge a la dècada de 1930”. Foto: Mur. Col·lecció d’imatges de l’@ajuntamentdepalamos (AMP). Una de les imatges que il·lustren l’article “La costa dels americans” d’Evarist Puig. El trobareu al número 71 de la  @rbaixemporda, “Temps de salut”, ja a la venda #baixemporda #costabrava #costaempordanesa #historia #cultura #patrimoni #1930s #seglexx #imatgesantigues #fotosantigues #premsacomarcal
"El regne dels fongs. La funció secreta dels labo "El regne dels fongs. La funció secreta dels laboratoris sota terra", de @ramotgarcia amb fotografies de @rosamatesanz, al número 71 de la  @rbaixemporda, "Temps de salut", ja a la venda #natura #fongs #terra #floracatalana #baixemporda #grupdenaturasterna #premsacomarcal #territori
"L'Hospital de l'@ajuntament_labisbaldemporda", de "L'Hospital de l'@ajuntament_labisbaldemporda", de Jordi Frigola i Arpa (Historiador i escriptor), a la @rbaixemporda número 71, "Temps de salut", ja a la venda #tempsdesalut #salut #labisbaldempordà #historia #cultura #patrimoni #baixemporda #costabrava
"Temps de bolets negres", d'@antequera_cuiner, al "Temps de bolets negres", d'@antequera_cuiner, al número 17 de l'Empordà Gastronòmic, "25 anys de La Cuina de l'Empordanet", ja a la venda #boletscatalans #boletsdecatalunya #bolets_cat #bolets #gastronomia #micologia #cuinacat #cuina #cuinacatalana #cuinadelbolet #baixemporda #costabrava #premsacomarcal
"Grans epidèmies que hem patit a l'Empordà", de "Grans epidèmies que hem patit a l'Empordà", de @narcissubirana (Investigador i membre del Cercle Català d'Història), a la @rbaixemporda número 71, "Temps de salut", ja a la venda #tempsdesalut #salut #salutiforçaalcanut #epidemies #empordà #historia #cultura #empordanet
"Cargols amb sèpia i gambes", una de les #recepte "Cargols amb sèpia i gambes", una de les #receptes de l'article "Mars i muntanyes" d'Abraham Simon-Ferré que trobareu al número 17 de l'Empordà Gastronòmic, "25 anys de La Cuina de l'Empordanet", ja a la venda #marimuntanya #gastronomia #empordagastronomic #cuina #cuinatradicional #cuinaempordanesa #cuinacat #cuinacatalana #cargols #menjarbé #menjardecollons #baixemporda #costabrava
Benedicció de la primera ambulància de la #creur Benedicció de la primera ambulància de la #creurojasantfeliudeguixols, popularment coneguda com la "Campaneta", davant del @guixols_ajuntament cap a l'any 1955. Una de les imatges que il·lustren l'article "Metges de capçalera vocacionals a Santa Cristina d'Aro", de @gloriajaraalberti, al número 71 de la @rbaixemporda, "Temps de salut", ja a la venda #tempsdesalut #salut #creuroja #sanitat #metges #santfeliudeguixols #valldaro #baixemporda #costabrava #imatgesantigues #fotosantigues #historia #cultura #santacristinadaro #premsacomarcal
"Olis @brugarol. L'essència de l'Empordà", al número 17 de l'Empordà Gastronòmic, "25 anys de La Cuina de l'Empordanet", ja a la venda #brugarol #oli #olidelemporda #olidoliva #agricultura #gastronomia #cuina #cuinatradicional #palamos #valldebell_lloc #baixemporda #empordà #costabrava #costaempordanesa #premsacomarcal
"L'antic Hospital dels Pobres de Jesucrist de @vis "L'antic Hospital dels Pobres de Jesucrist de @visitpals", de @narcissubirana, a la @rbaixemporda número 71, "Temps de salut", ja a la venda #salut #tempsdesalut #sanitat #historia #cultura #patrimoni #baixemporda #pals #costabrava #premsacomarcal
"Galets de Nadal farcits amb tàrtar de tonyina i "Galets de Nadal farcits amb tàrtar de tonyina i cherrys estofats amb all tendre", de @tomasbrull (xef de @lacalataverna a l'@ajuntamentdepalamos). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 17 de l'Empordà Gastronòmic, "25 anys de La Cuina de l'Empordanet", ja a la venda #gastronomia #cuina #cuinadelpeix #cuinacatalana #cuinatradicional #receptes #palamos #baixemporda #empordà #costabrava #menjardecollons #premsacomarcal #empordagastronomic
"L'impacte de la Covid als Serveis de Salut Integr "L'impacte de la Covid als Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà", d'Anna Ribera (Directora assistencial de @_ssibe), a la @rbaixemporda número 71, "Temps de salut", ja a la venda #ssibe #hospital #hospitaldepalamos #baixemporda #salut #sanitat #metges #personalsanitari #covid #coronavid19 #premsacomarcal
"Caneló de pollastre de pagès amb beixamel de ll "Caneló de pollastre de pagès amb beixamel de llorer i salsa fricandó", de @jordvallespi (xef del restaurant @pahissadelmas a @visitpals). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 17 de l'Empordà Gastronòmic, "25 anys de La Cuina de l'Empordanet", ja a la venda #gastronomia #cuina #cuinatradicional #cuinaempordanesa #receptes #pollastredepagès #canelo #quermanygastronòmic #pals #baixemporda #costabrava #empordagastronomic #premsacomarcal
"L'hospital de pobres de @visitguixols", de Miquel "L'hospital de pobres de @visitguixols", de Miquel Borrell i Sabater, a la @rbaixemporda número 71, "Temps de salut", ja a la venda #salut #tempsdesalut #sanitat #hospital #santfeliudeguixols #antichospital #historia #fotosantigues #cultura #patrimoni #baixemporda #costabrava #premsacomarcal

Twitter

A Twitter List by jordimolins

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic
Tel. 646554923 · redaccio@revistabaixemporda.cat · www.revistabaixemporda.cat · www.empordagastronomic.cat
BAIX EMPORDÀ

Utilitzem galetes (cookies) per poder oferir la millor experiència al nostre web. Si hi continua navegant assumim que hi està d'acord.AcceptarPolítica de privadesa