• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Revista del
Baix Empordà
Empordà
Gastronòmic
  • Actualitat
    • Societat
    • Cultura
    • Salut
    • Patrimoni
    • Medi ambient
    • Gavarres
    • Esports
    • A peu pel Baix Empordà
    • A la vila del Peix Fregit
    • Serveis
  • Gastronomia
    • El rebost d’en Llenas
  • Agenda
  • La revista
  • Hemeroteca
  • Llibres
  • Qui som
  • Contacte

L’Ajuntament, els comerciants i la Cambra de Comerç de Palamós renoven l’acord per impulsar el comerç local

12 de Desembre de 2019

Calonge i Sant Antoni.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Cambra de Comerç de Palamós i les associacions de comerciants de Calonge i de Sant Antoni han renovat el seu acord de col·laboració per tal de promoure iniciatives que contribueixin a impulsar i revitalitzar el comerç local.

Els convenis signats amb les dues associacions, la de Calonge i la de Sant Antoni, preveu una aportació total de 6.000 euros, que serviran per finançar fins a un 50% els projectes i accions de dinamització comercial previstes per aquestes entitats. Per la seva part,  la Cambra de Comerç de Palamós contribuirà amb la coordinació, assessorament tècnic i el seguiment necessaris per continuar desenvolupant el Pla de dinamització comercial i també oferirà l’assessorament tècnic necessari.
El conveni signat per l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, el president de la Cambra de Comerç de Palamós, Pol Fages, la presidenta de Calonge Comerç i Empresa, Almudena Páez, i la presidenta de l’Associació per la Promoció i la Qualitat del Comerç de Sant Antoni, Neus Vicente, té entre els seus objectius principals potenciar la capacitat de promoció del municipi i de la seva economia,  impulsar la creació de nous negocis, potenciar l’emprenedoria i dinamitzar el comerç urbà.
L’acord preveu l’aportació per part de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni de 3.000 euros a Calonge Comerç i Empresa i de suport tècnic si és necessari. Aquesta entitat destinarà la subvenció especialment a organitzar reunions business lunch, cursos de formació per empresaris, la distribució de la revisa Calonge i Sant Antoni, la campanya de Nadal i el manteniment de la pàgina web.
L’altre conveni, signat amb l’Associació per la Promoció i la Qualitat del Comerç de Sant Antoni, preveu també una aportació de 3.000 euros per part de l’Ajuntament, que contribuirà a finançar la contractació d’una empresa externa per dinamització i gestió, a impulsar la campanya del vermut i a la promoció de l’associació per la captació de nous socis.

Arxivat com a: Baix Empordà, Comerç, Serveis, Societat Etiquetat com a: Associació de Comerciants de Calonge, Calonge i Sant Antoni, comerç, conveni, serveis, societat

Reader Interactions

Deixa un comentari Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Barra lateral primària

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic és una publicació trimestral d’àmbit comarcal de difusió dels valors culturals i històrics del Baix Empordà: el seu patrimoni arquitectònic tan ric –especialment l’iber i el medieval–, els seus paisatges tan admirats –el mar i la muntanya–, així com també els seus personatge i oficis, l’art i la literatura, l’educació, el medi ambient o les tradicions.

#josocemporda
#joemplantoalemporda

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Segueix-nos

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Catalunya News

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Footer

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram

"La Ruta del Vent, viatge al passat del Montgrí", "La Ruta del Vent, viatge al passat del Montgrí", de Pau Roig, al número 72 de la @rbaixemporda, "Temps de revoltes", ja a la venda #parcnaturaldelmontgrí #massisdelmontgri #torroellademontgri #lestartit #pedraseca #pedresvenerables #patrimoninatural #patrimonietnològic #patrimonicultural #natura #paisatgesdecataluya #baixemporda #costabrava #queboniceslempordà
"Estem feliços amb el que tenim, amb qui som i co "Estem feliços amb el que tenim, amb qui som i com som, i volem viure i compartir aquests moments". Parlem amb @albert.sastregener (xef del @restaurantbo.tic de Corçà), guardonat amb la segona Estrella Michelin. Podeu llegir l'entrevista completa al número 18 de l'Empordà Gastronòmic, "Cuina d'aprofitament" #restaurantbotic #cuina #cuinacatalana #gastronomia #cuinaempordanet #cuinaempordanesa #michelinstar #michelinguide #baixemporda #empordà #corça #premsacomarcal #empordagastronomic
"Revoltes perdudes, el malson dels pol·linitzador "Revoltes perdudes, el malson dels pol·linitzadors", de @ramotgarcia (President del @grupnaturasterna) amb fotografies de @rosamatesanz, al número 72 de la @rbaixemporda, "Temps de revoltes", ja a la venda #baixemporda #natura #insectes #especiesinvasores #naturalistes #ecologia #biodiversitat #sostenibilitat #mediambient #grupdenaturasterna #premsacomarcal
"Taronja amb beguda de pobre", la nova recepta de "Taronja amb beguda de pobre", la nova recepta de @jordvallespi (xef del restaurant @pahissadelmas a @visitpals) que trobareu al número 18 d'Empordà Gastronòmic, "Cuina d'aprofitament", ja a la venda #taronja #empordagastronomic #quermanygastronòmic #gastronomia #receptes #cuinacatalana #pals #empordanet #baixemporda #premsacomarcal #menjardecollons
La Cova dels Moros de Solius a @santacristina_aj, La Cova dels Moros de Solius a @santacristina_aj, és una de les protagonistes de l'article "Els trabucaires de les Gavarres" de @narcissubirana (Investigador i membre del Cercle Català d'Història), que trobareu al número 72 de la @rbaixemporda, "Temps de revoltes", ja a la venda #Gavarres #trabucaires #santacristinadaro #solius #covadelsmoros #baixemporda #costabrava #empordà #historia #cultura #patrimoni #tempsderevoltes #premsacomarcal #paisatge #paisatgesdecataluya #raconsemporda #raconscomarquesgironines #queboniceslempordà
"Papada a baixa temperatura amb pèsols a la brasa "Papada a baixa temperatura amb pèsols a la brasa i suc de rostit", la recepta de @tomasbrull (xef de @lacalataverna de #palamos) que trobareu al número 18 de l'Empordà Gastronòmic, "Cuina d'aprofitament", ja a la venda #gastronomia #receptes #cuina #cuinacatalana #cuinatradicional #palamos #baixemporda #costabrava #empordà #menjardecollons
Imatge antiga de l'església de @santacristina_aj, Imatge antiga de l'església de @santacristina_aj, quan el cementiri de la població estava adherit als murs est i sud del temple, una de les fotografies que il·lustren l'article "Revolucions cristinenques" de @gloriajaraalberti, que trobareu al número 72 de la @rbaixemporda, "Temps de revoltes", ja a la venda #tempsderevoltes #santacristinadaro #valldaro #historia #cultura #patrimoni #baixemporda #costabrava #premsacomarcal #fotosantigues #imatgesantigues #queboniceslempordà
Magnífiques vistes de l'Alt Empordà des del Puig Magnífiques vistes de l'Alt Empordà des del Puig Segalar, a mig camí entre #albons, #garrigoles i #viladamat. Fotografia de @gem_pinet #altempordà #baixemporda #puigsegalar #mirador #vistes #paisatge #paisatgesdecataluya #estepablanca #natura #costaempordanesa #costabrava #primavera #queboniceslempordà
"Els peixos de baix cost a la cuina actual. Donar "Els peixos de baix cost a la cuina actual. Donar valor als productes del mar, objectiu de l'Espai del Peix" és l'article del @museudelapesca de l'@ajuntamentdepalamos que trobareu al número 18 de l'Empordà Gastronòmic, "Cuina d'aprofitament", ja a la venda #gastronomia #empordagastronomic #cuinadelpeix #cuinamarinera #peix #pesca #pescadors #espaidelpeix #museudelapesca #palamos #baixemporda #costabrava #empordà #premsacomarcal #cuinadaprofitament #cuinaderesistencia
L'antiga rajoleria del Brugà de #palafrugell, una L'antiga rajoleria del Brugà de #palafrugell, una de les imatges que il·lustren l'article "Can Frigolet del Brugà" de Ramir Lacasa, que trobareu al número 72 de la @rbaixemporda, , "Temps de revoltes", ja a la venda #tempsderevoltes #historia #cultura #patrimoni #baixemporda #rajoleria #costabrava #premsacomarcal #raconsemporda #raconscomarquesgironines #raconscostabrava
Primavera al #baixemporda: vista de la Barraca del Primavera al #baixemporda: vista de la Barraca dels pastors, l'@ermitadesantacaterina i el Castell del Montgrí des del Coll de les Sorres #massisdelmontgri #torroellademontgri #valldesantacaterina #parcnaturaldelmontgrí #natura #paisatge #patrimoninatural #patrimonicultural #pedraseca #espaismedievalsemporda #primavera #baixemporda #costabrava #queboniceslempordà #raconsemporda #raconscomarquesgironines #paisatgesdecataluya
Fattoush, Sopa d'All, Arròs al forn, Hachis Parme Fattoush, Sopa d'All, Arròs al forn, Hachis Parmentier... @fabregajaume ens porta les millores receptes de "Cuina d'aprofitament" a l'article "La cuina d'allò que sobra", que trobareu al número 18 de l'Empordà Gastronòmic, ja a la venda #empordagastronomic #cuinaderesistencia #cuinadaprofitament #cuinatradicional #cuinacatalana #cuinafrancesa #cuinaoriental #gastronomia #menjardecollons #premsacomarcal
Gravat d'A. Jacob publicat a Le Monde Illustré el Gravat d'A. Jacob publicat a Le Monde Illustré el 30 d’octubre de 1869, una de les imatges que il·lustren l'article "El foc de la Bisbal" de Montse Sais i Sabater (Membre de la Comissió del 6 d'octubre de 1869), que trobareu al número 72 de la , "Temps de revoltes", ja a la venda #labisbaldempordà #focdelabisbal #seglexix #1869 #historia #tempsderevoltes #baixemporda
Magnífic menú del dia avui al Restaurant @larcad Magnífic menú del dia avui al Restaurant @larcadapalamos, que enguany celebra el seu cinquè aniversari. Per molts anys! #palamos #gastronomia #cuinaiterritori #cuinatradicional #cuinamarinera #baixemporda #costabrava #empordagastronomic #cigronsambbacallà #suquetderap #pastadefull #menjardecollons #foodporn #premsacomarcal
El col·legi dels Germans de la Doctrina Cristina El col·legi dels Germans de la Doctrina Cristina va ser cremat durant la Setmana Tràgica a #palamos l'any 1909. Fotografia d'Angel Toldrà Viazo (Col. M. Cervera Roura, SAMP) que il·lustra l'article "La Setmana Tràgica a Palamós: una cronologia dels fets" de @gabrielmartinroig, que trobareu al número 72 de la @rbaixemporda, "Temps de revoltes", ja a la venda #historia #setmanatràgica #1909 #baixemporda #tempsderevoltes #cultura #historia #patrimoni #imatgesantigues #edificisemblemàtics #premsacomarcal
"Quan comprem filets de pit de pollastre ja estem "Quan comprem filets de pit de pollastre ja estem desaprofitant la seva carcanada per fer una sopa". Entrevistem l'activista de la cuina tradicional Abraham Simon-Ferré (@abrahamsimon7932), protagonista també de la portada del número 18 d'Empordà Gastronòmic, "Cuina d'aprofitament", ja a la venda #empordagastronomic #cuinatradicional #cuinadaprofitament #cuinaderesistencia #gastronomia #malbaratamentalimentari #cuina #cuinacatalana #cuinacat #cuinadetemporada #menjardecollons #premsacomarcal #empordà #costabrava
#pedresvenerables a #castelldaro de @platjaroturis #pedresvenerables a #castelldaro de @platjaroturisme #creudeterme #patrimoni #patrimonicultural #platjadaro #baixemporda #costabrava #historia #cultura #costaempordanesa #costabrava #queboniceslempordà
Racons màgics del #baixemporda: La Font d'en Masc Racons màgics del #baixemporda: La Font d'en Mascort a @visitpalafrugell ha recuperat bona part del seu antic esplendor gràcies a les feines de recuperació i neteja iniciades per l'@agrupacioexcursiopalafrugell. Molt bona feina! #palafrugell #patrimoni #patrimoninatural #patrimonicultural #fonts #aigua #recuperacio #historia #empordà #empordanet #costaempordanesa #costabrava #queboniceslempordà #paisatgesdecataluya
Ja són a impremta els nous números de @rbaixempo Ja són a impremta els nous números de @rbaixemporda i Empordà Gastronòmic, "Temps de revoltes" i "Cuina d'aprofitament". A partir de la setmana que ve els trobareu a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda #premsacomarcal #tempsderevoltes #historia #cultura #patrimoni #cuinadaprofitament #gastronomia #cuinatradicional #receptes #costaempordanesa #empordagastronomic #empordà #costabrava
El rebost d'en Llenas #miquelllenas #gastronomia # El rebost d'en Llenas #miquelllenas #gastronomia #cuina #hostaleria #hostaleriasegura #volemtreballar #volemobrir #premsacomarcal

Twitter

A Twitter List by jordimolins

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic
Tel. 646554923 · redaccio@revistabaixemporda.cat · www.revistabaixemporda.cat · www.empordagastronomic.cat
BAIX EMPORDÀ

Utilitzem galetes (cookies) per poder oferir la millor experiència al nostre web. Si hi continua navegant assumim que hi està d'acord.AcceptarPolítica de privadesa