• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Revista del
Baix Empordà
Empordà
Gastronòmic
  • Actualitat
    • Societat
    • Cultura
    • Salut
    • Patrimoni
    • Medi ambient
    • Gavarres
    • Esports
    • A peu pel Baix Empordà
    • A la vila del Peix Fregit
    • Serveis
  • Gastronomia
    • El rebost d’en Llenas
  • Agenda
  • La revista
  • Hemeroteca
  • Llibres
  • Qui som
  • Contacte
  • Revista del Baix Empordà
    Número ÍNDEX
  • Empordà Gastronòmic
    Número ÍNDEX
  • Revista del Baix Empordà
    Número 82
    Disponible a les llibreries i quioscos
  • Empordà Gastronòmic
    Número 28
    Disponible a les llibreries i quioscos
  • Revista del Baix Empordà
    Número 81
    Disponible a les llibreries i quioscos
  • Empordà Gastronòmic
    Número 27
    Disponible a les llibreries i quioscos
  • Revista del Baix Empordà
    Número 80
    Disponible a les llibreries i quioscos
  • Empordà Gastronòmic
    Número 26
    Disponible a les llibreries i quioscos
  • Revista del Baix Empordà
    Número 79
    Disponible a les llibreries i quioscos
  • Empordà Gastronòmic
    Número 25
    Disponible a les llibreries i quioscos
  • Revista del Baix Empordà
    Número 78
    Disponible a les llibreries i quioscos
  • Empordà Gastronòmic
    Número 24
    Disponible a les llibreries i quioscos
  • Revista del Baix Empordà
    Número 77
  • Empordà Gastronòmic
    Número 23
  • Revista del Baix Empordà
    Número 76
  • Empordà Gastronòmic
    Número 22
  • Revista del Baix Empordà
    Número 75
  • Empordà Gastronòmic
    Número 21
  • Revista del Baix Empordà
    Número 74
  • Empordà Gastronòmic
    Número 20
  • Revista del Baix Empordà
    Número 73
  • Revista del Baix Empordà
    Número 19
  • Revista del Baix Empordà
    Número 72
  • Revista del Baix Empordà
    Número 18
  • Revista del Baix Empordà
    Número 71
  • Empordà Gastronòmic
    Número 17
  • Revista del Baix Empordà
    Número 70
  • Empordà Gastronòmic
    Número 16
  • Revista del Baix Empordà
    Número 69
  • Empordà Gastronòmic
    Número 15
  • Revista del Baix Empordà
    Número 68
  • Empordà Gastronòmic
    Número 14
  • Revista del Baix Empordà
    Número 67
  • Empordà Gastronòmic
    Número 13
  • Revista del Baix Empordà
    Número 66
  • Empordà Gastronòmic
    Número 12
  • Revista del Baix Empordà
    Número 65
  • Empordà Gastronòmic
    Número 11
  • Revista del Baix Empordà
    Número 64
  • Empordà Gastronòmic
    Número 10
  • Revista del Baix Empordà
    Número 63
  • Empordà Gastronòmic
    Número 9
  • Revista del Baix Empordà
    Número 62
  • Empordà Gastronòmic
    Número 8
  • Revista del Baix Empordà
    Número 61
  • Empordà Gastronòmic
    Número 7
  • Revista del Baix Empordà
    Número 60
  • Empordà Gastronòmic
    Número 6
  • Revista del Baix Empordà
    Número 59
  • Empordà Gastronòmic
    Número 5
  • Revista del Baix Empordà
    Número 58
  • Empordà Gastronòmic
    Número 4
  • Revista del Baix Empordà
    Número 57
  • Empordà Gastronòmic
    Número 3
  • Revista del Baix Empordà
    Número 56
  • Empordà Gastronòmic
    Número 2
  • Revista del Baix Empordà
    Número 55
  • Empordà Gastronòmic
    Número 1
  • Revista del Baix Empordà
    Número 54
  • Revista del Baix Empordà
    Número 53
  • Revista del Baix Empordà
    Número 52
  • Revista del Baix Empordà
    Número 51
  • Revista del Baix Empordà
    Número 50
  • Revista del Baix Empordà
    Número 49
  • Revista del Baix Empordà
    Número 48
  • Revista del Baix Empordà
    Número 47
  • Revista del Baix Empordà
    Número 46
  • Revista del Baix Empordà
    Número 45
  • Revista del Baix Empordà
    Número 44
  • Revista del Baix Empordà
    Número 43
  • Revista del Baix Empordà
    Número 42
  • Revista del Baix Empordà
    Número 41
  • Revista del Baix Empordà
    Número 40
  • Revista del Baix Empordà
    Número 39
  • Revista del Baix Empordà
    Número 38
  • Revista del Baix Empordà
    Número 37
  • Revista del Baix Empordà
    Número 36
  • Revista del Baix Empordà
    Número 35
  • Revista del Baix Empordà
    Número 34
  • Revista del Baix Empordà
    Número 33
  • Revista del Baix Empordà
    Número 32
  • Revista del Baix Empordà
    Número 31
  • Revista del Baix Empordà
    Número 30
  • Revista del Baix Empordà
    Número 29
  • Revista del Baix Empordà
    Número 28
  • Revista del Baix Empordà
    Número 27
  • Revista del Baix Empordà
    Número 26
  • Revista del Baix Empordà
    Número 25
  • Revista del Baix Empordà
    Número 24
  • Revista del Baix Empordà
    Número 23
  • Revista del Baix Empordà
    Número 22
  • Revista del Baix Empordà
    Número 21
  • Revista del Baix Empordà
    Número 20
  • Revista del Baix Empordà
    Número 19
  • Revista del Baix Empordà
    Número 18
  • Revista del Baix Empordà
    Número 17
  • Revista del Baix Empordà
    Número 16
  • Revista del Baix Empordà
    Número 15
  • Revista del Baix Empordà
    Número 14
  • Revista del Baix Empordà
    Número 13
  • Revista del Baix Empordà
    Número 12
  • Revista del Baix Empordà
    Número 11
  • Revista del Baix Empordà
    Número 10
  • Revista del Baix Empordà
    Número 9
  • Revista del Baix Empordà
    Número 8
  • Revista del Baix Empordà
    Número 7
  • Revista del Baix Empordà
    Número 6
  • Revista del Baix Empordà
    Número 5
  • Revista del Baix Empordà
    Número 4
  • Revista del Baix Empordà
    Número 3
  • Revista del Baix Empordà
    Número 2
  • Revista del Baix Empordà
    Número 1

Barra lateral primària

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic és una publicació trimestral d’àmbit comarcal de difusió dels valors culturals i històrics del Baix Empordà: el seu patrimoni arquitectònic tan ric –especialment l’iber i el medieval–, els seus paisatges tan admirats –el mar i la muntanya–, així com també els seus personatge i oficis, l’art i la literatura, l’educació, el medi ambient o les tradicions.

#josocemporda
#joemplantoalemporda

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Segueix-nos

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Catalunya News

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Footer

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram

Treballadors de la fàbrica Conrado Vilar de @calo Treballadors de la fàbrica Conrado Vilar de @calongesantantoni a la dècada de 1930. Autor desconegut, fons Josep Fort. És una de les imatges que il·lustren l'article "Visió històrica de la fàbrica de suro de can Conrado Vilar" de Víctor Pou, que trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#suro #calongeisantantoni #fabrica #historia #industria #seglexx #fotosantigues #costabrava #gavarres #premsacomarcal
El congre, sabor i tradició en hores baixes", d'A El congre, sabor i tradició en hores baixes", d'Alfons Garrido (@museudelapesca de @visitpalamos). Podeu llegir l'article complet al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #pesca #congre #cuinamarinera #cuinatradicional #cuinadepescadors #peix #palamós #costabrava #premsacomarcal
La barraca de les Rabioses és un dels 554 element La barraca de les Rabioses és un dels 554 elements patrimonials que recull fins ara l'inventari de patrimoni cultural del Parc natural del Montgrí @pnmmbt realitzat per l'arqueòleg Ferran Codina. Tota la informació al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#montgri #parcnaturaldelmontgrí #torroellademontgri #ullà #bellcairedemporda #lescala #patrimoni #patrimonicultural #pedraseca #cultura #historia #costabrava #premsacomarcal
"Cocotxes de bacallà amb pil-pil, all, bitxo i tòfona", de Dovarly Muñoz i Miguel Garcia (xefs del restaurant @kaospalamos a @visitpalamos). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaix, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #cuinacatalana #receptes #bacalla#cocotxas #palamos #costabrava #premsacomarcal
Foto de Santa Cristina d'Aro de Pere Rigau Roch de Foto de Santa Cristina d'Aro de Pere Rigau Roch de la dècada de 1940 feta des de Salom. És una de les imatges que il·lustren l’article “Santa Cristina d’Aro a finals del segle XIX” de @gloriajaraalberti, que trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, “Espies a la Costa Brava”, ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d’Empordà Gastronòmic, “Xefles"
#santacristinadaro #seglexx #historia #territori #fotosantigues #queboniceslempordà #costabrava #premsacomarcal
"Musclos amb salsa marinera", de @quimcasellas.cas "Musclos amb salsa marinera", de @quimcasellas.casamar (xef del restaurant @casamarllafranc a @visitapalafrugell). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaix, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #musclos #cuinamarinera #receptes #costabrava #premsacomarcal
El Cabo San Vicente des del passeig marítim de @v El Cabo San Vicente des del passeig marítim de @visitpalamos (1967). Imatge del Fons Collell que il·lustra l'article "Creuers turístics a Palamós (1928-2022)", de @joaquimserrabech (Associació Gironina d'Amics de la Mar). El trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#palamós #passeigdemar #turisme #creuers #historia #costabrava #fotosantigues #premsacomarcal
"Arròs carnaroli, galta de vedella, tòfona, roma "Arròs carnaroli, galta de vedella, tòfona, romaní i xocolata", de @jordvallespi (xef del restaurant @pahissadelmas a @visitpals). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #pals #arrosdepals #cuinacatalana #cuinaempordanesa #receptes #costabrava #premsacomarcal
"Vestint la Mort: evolució històrica del vestuar "Vestint la Mort: evolució històrica del vestuari de la Dansa de la Mort de la @processo_verges", de @francesc.bosch.torrent (Professor d'història i cronista). Podeu llegir l'article complet al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#verges #setmanasanta #dansadelamort #processo #cultura #historia #tradició #vestuari #costabrava #premsacomarcal
"Conill a la caçadora amb carxofes, cansalada fre "Conill a la caçadora amb carxofes, cansalada fresca i cargols", de @tomasbrull (xef de @lacalataverna a @visitpalamos). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#gastronomia #cuinatradicional#menjardecollons #cuinaempordanesa #cuinaempordanet #receptes #conill #carxofes #cargols #costabrava #premsacomarcal
"Art romànic: Sant Iscle d'Empordà", de Pau Roig "Art romànic: Sant Iscle d'Empordà", de Pau Roig. Podeu llegir l'article complet al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#artromanic #romàniccatalà #esglesiesdecatalunya⛪️ #cultura #patrimoni #patrimonicultural #costabrava #queboniceslempordà #premsacomarcal
"Truita vaga de margaridetes i espàrrecs de marge "Truita vaga de margaridetes i espàrrecs de marge", de @iolandabustos (xef biodinàmica especialitzada en flora comestible). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d’Empordà Gastronòmic, “Xefles”, ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de la @rbaixemporda, “Espies a la Costa Brava”
#empordagastronomic #gastronomia #cuinaambflors #flors #cuinacatalana #cuinatradicional #receptes #truita #esparrecsdemarge #costabrava #premsacomarcal
"Natura i territori: Els espies de la nit", de @ra "Natura i territori: Els espies de la nit", de @ramotgarcia (President del @grupnaturasterna) i fotografies de @rosamatesanz. Podeu llegir l'article complet al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#espiesalacostabrava #fauna #ocells #ocellscatalans #gamarus #natura #naturasterna #patrimoninatural #costabrava #valldaro #premsacomarcal
"En aquesta equació màgica de la cuina empordane "En aquesta equació màgica de la cuina empordanesa del ‘mar i muntanya’ el mar per mi sempre hi té un pes més destacat”. Podeu llegir l’entrevista de Pau Roig amb el xef @enricherce, autor de “Deliciós mar” (@cossetaniaedicions), al número 26 d’Empordà Gastronòmic, “Xefles”, ja la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, “Espies a la Costa Brava”
#gastronomia #cuinamarinera#pesca #pescadors #cuinamarimuntanya #cuinaempordanesa #xef #llibres #receptes #premsacomarcal
#primavera #flors #natura #espaisnaturals #roselle #primavera #flors #natura #espaisnaturals #roselles #colza #baixemporda #costabrava
Tomba de Richard Schwenke al cementiri de Sant Fel Tomba de Richard Schwenke al cementiri de Sant Feliu de Guíxols. És una de les imatges que il·lustren l'article "Nazis a S'Agaró i Sant Feliu de Guíxols", d'@enigma_jorgerios, que trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#espiesalacostabrava #nazisme #seglexx #1940s #santfeliudeguixols #sagaro #historia #memoriahistorica #costabrava
"AnXoves: Ximpleries eiXelebrades a les Xarxes": l "AnXoves: Ximpleries eiXelebrades a les Xarxes": l'activista de la #cuinatradicional @abrahamsimon7932 analitza les bajanades sobre les anxoves confitades que circulen per les xarxes socials i Internet. Podeu llegir l'article complet al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#gastronomia #cuina #cuinaempordanesa #pesca #pescadors #anxoves #xarxessocials #internet
La Dansa de la Mort, la màgia esfereïdora del #d La Dansa de la Mort, la màgia esfereïdora del #dijoussant a #verges 
#dansadelamort #setmanasanta #processo #cultura #patrimoni #tradicions #baixemporda #lotempsesbreu #neminiparco
Paul Fidrmuc i la seva piragua plegable "Don Tonto Paul Fidrmuc i la seva piragua plegable "Don Tonto" a la platja de Tamariu. És una de les imatges que il·lustren l'article "Un espia alemany a Tamariu" de Ramir Lacasa, que trobareu al número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#espiesalacostabrava #nazisme #seglexx #segonaguerramundial #fotosantigues #piragüisme #costabrava #espiesalacostabrava #historia #premsacomarcal
"Les societats gastronòmiques catalanes i basques "Les societats gastronòmiques catalanes i basques", de @marti.sabria. Podeu llegir l'article complet al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#xefles #empordagastronomic #societatgastronòmica#cuinatradicional #gastronomia #menjardecollons #fotosantigues #seglexx #costabrava #premsacomarcal #20anys
This error message is only visible to WordPress admins

Twitter

A Twitter List by jordimolins

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic
Tel. 646554923 · redaccio@revistabaixemporda.cat · www.revistabaixemporda.cat · www.empordagastronomic.cat
BAIX EMPORDÀ

Utilitzem galetes (cookies) per poder oferir la millor experiència al nostre web. Si hi continua navegant assumim que hi està d'acord.AcceptarPolítica de privadesa