127 alumnes de l’Escola La Sínia han participat a la campanya “Tracta’m bé”

Calonge i Sant Antoni

El Servei d’Atenció Psicològica a Persones Grans del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Àrea de Benestar Social i Gent Gran de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb la col·laboració de les associacions de gent gran del municipi, han realitzat activitats de sensibilització sobre el bon tracte a les persones grans a l’Escola La Sínia de Sant Antoni.

Aquestes activitats estan incloses a la campanya “Tracta’m bé” que es desenvolupa a la comarca gràcies a un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Solsonès.
“Aules amb tracte” és un projecte adreçat a l’alumnat de primària del Baix Empordà que té per objectiu promoure el bon tracte entre infants i gent gran. El projecte s’ha desenvolupat a partir de diferents eixos adequats a les edats de l’alumnat que hi ha participat.
A cicle inicial s’ha realitzat l’activitat  “Un dia seré gran, molt gran” i hi han participat 45 infants.
A cicle mitjà s’ha portat a terme l’activitat “Un dia vaig ser petit, molt petit”, on persones voluntàries explicaven a la mainada com van viure ells la seva infantesa i els infants podien preguntar allò que els resultava d’interès saber en referència al que feien quan eren petits. Hi han participat 37 infants. A cicle superior s’ha desenvolupat l’activitat “Contes per fer-te gran”. En aquesta activitat persones grans voluntàries explicaven contes creats específicament per a aquesta campanya,  on s’expliquen situacions que es poden donar a la vida quan ens fem grans i que conviden l’alumnat a reflexionar i plantejar solucions a diferents situacions. A l’activitat hi han participat 45 alumnes.
La campanya es continuarà desenvolupant en diferents centres educatius de la comarca.

Tags: Calonge i Sant Antoni, campanya, Consell Comarcal, educacio, escoles, gent gran, infants, pedagogia, sensibilització, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Intervenen més de 6.900 peces de roba falsificades per valor d’un milió d’euros en dos locals de Roses i la Jonquera
Notícia següent
Les donacions recollides a l’hospital de Palamós permeten fer 31 transplantaments de cèl·lules mare des del 2010

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes