28a edició dels Premis Llapis de sant Jordi de Pals

Pals.- Un any més, Pals celebrarà els Premis Llapis de Sant Jordi, un espai de trobada i reconeixement de la creativitat literària dels infants i joves del poble.

Els guardons es lliuraran el 23 d’abril, a les set de la tarda, a Ca la Pruna, després que un jurat especialista en ensenyament i cultura decideixi quines han estat les millors candidatures. Les obres premiades seran llegides per la persona autora o por un/a rapsode. Els treballs candidats hauran de presentar-se abans del 31 de març al web de cultura de l’Ajuntament, i hauran de complir amb els requisits que determinen les bases.
Cada participant només podrà presentar una obra, que entrarà en una de les tres categories disponibles: infantil, juvenil i adults. En el cas d’adults, hi haurà dues modalitats: poesia i prosa. En les altres categories les obres presentades poden ser d’ambdues modalitats indistintament. A infantil, només s’acceptaran treballs de l’alumnat empadronat a Pals o escolaritzat a l’escola Quermany.
El tema de les obres és lliure, però les creacions han de ser inèdites i mai premiades. Els premis infantils consten d’un llibre, un llapis i vals de 20 o 15 €. En la categoria juvenil també hi haurà un llibre i un llapis, però el val serà de 40 €. I per a cada modalitat d’adult, la persona guanyadora s’endurà un llapis i 300 €.

Tags: Ajuntament de Pals, concurs, cultura, literatura, pals, Premis, Sant Jordi, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Roben 58 mòbils de dues botigues de Roses i els detenen a l’aeroport del Prat sis mesos després
Notícia següent
L’Associació de Comerç i Negocis de Palafrugell reemplaça la seva gerent i renova la seva junta

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes