44 contes al V Concurs de Microrelats amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones

Santa Cristina d’Aro.- Un total de 44 treballs s’han presentat al V Concurs de Microrelats amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones que convoca anualment el Punt d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro.

Els treballs provenen majoritàriament de persones residents a les comarques gironines, però també n’hi ha d’altres comarques catalanes. L’entrega dels premis als guanyadors/res del concurs es farà el divendres 6 de març, a les 18 hores, a l’Espai Ridaura del municipi. L’any passat es van presentar la meitat d’obres, 22 treballs, guanyant Llorenç Serrahima, de Sant Cugat del Vallès, amb l’obra “La classe”.
La gran novetat d’aquesta edició és que es poden presentar obres en castellà, cosa que fins ara només es podia fer en català. La temàtica d’enguany se centra en la diversitat de les dones: “Dones d’arreu. Dones i diversitat d’origen nacional, ètnic, cultural, religiós, etc.”, ja que s’emmarca en el projecte que es va iniciar al novembre titulat “Cristinenques d’arreu”. Els únics requisits que es demanen als/les autores és que siguin majors de 14 anys i que només poden presentar una obra, la qual no pot tenir més de 300 paraules. L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, que compta amb la col·laboració de l’Associació de dones de Santa Cristina d’Aro Ermessenda, la biblioteca municipal Baldiri Reixac, l’hotel Mas Tapiolas i l’Institut Català de les Dones de la Generalitat, es reserva el dret de publicar o difondre els treballs presentats al concurs.
El jurat estarà format per personal tècnic i referents polítiques de les àrees d’Igualtat, Biblioteca i Comunicació i una representant de l’Associació Ermessenda. Hi ha tres premis: primer premi, una tauleta (valorada en 350 euros), una entrada per a dues persones a l’spa de l’hotel Mas Tapiolas i un xec de 75 euros per la compra de llibres; segon premi, una entrada per a dues persones a l’spa de l’hotel Mas Tapiolas i un xec de 75 euros per la compra de llibres, i tercer premi, una panera de fruita de km0 (valorada en 30 euros) i un xec de 75 euros per la compra de llibres. El jurat pot declarar els premis deserts.

Tags: concurs, cultura, dones, feminisme, igualtat de gènere, literatura, microrelats, Premis, Santa Cristina d'Aro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Increment del patrullatge policial a la Bisbal i anunci de convocatòria de la Junta Local de Seguretat
Notícia següent
L’Ajuntament arranjarà íntegrament el carrer de Fàtima per garantir l’estabilitat del ferm

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes