48a edició dels Premis del Concurs Literari Josep Pla i Francesc Alsius de l’Institut Frederic Martí i Carreras de Palafrugell

Palafrugell.- El passat divendres 14 d’abril, es va celebrar a l’Institut Frederic Martí Carreras de Palafrugell, l’acte de lliurament de la 48a edició dels Premis del Concurs Literari Josep Pla i Francesc Alsius.

En el concurs hi participàvem alumnes de 14 a 18 anys d’edat de tots els Instituts d’Ensenyament Secundari dels Països de Llengua Catalana.
Enguany l’acte es va iniciar amb la xerrada de l’escriptor i traductor Josep Navarro i Santaeulàlia. Nascut a Banyoles l’any 1955, Navarro i Santaeulàlia escriu poesia, assajos i novel·les. Entre d’altres, ha rebut el Premi Crítica Serra d’Or de Literatura i Assaig l’any 1991, el Premi de la Crítica Serra d’Or el 2000 i el Premi Columna el 2002.
Les guanyadores dels Premis del 48è Concurs Literari Josep Pla i Francesc Alsius van ser les següents:
• Premi Josep Pla de narrativa, dotat amb 300,00€, per a la narració “Sabates descolorides”, de l’alumna de 4t d’ESO, de l’INS Baix Empordà, de Palafrugell, Mar Llamas Fenoll, atorgat per la tendresa amb què ha estat escrit, la seva originalitat i sobretot per com de bé ha construït i lligat la narració.
• Premi Josep Pla de poesia, dotat amb 300,00€, per al recull de poemes “Aixopluc”, de alumna de 1r de Batxillerat, de l’INS Jaume Balmes, de Barcelona, Laura Muñoz Garcia-Ramos, atorgat per la seva riquesa de lèxic i per la seva llibertat de crear imatges i idees noves.
• Premi Francesc Alsius, dotat amb 300,00€, per al recull de poemes “París i molt d’amor”, de l’alumna de 1r de Batxillerat, de l’INS Frederic Martí i Carreras, de Palafrugell, Duna Lledó Garcia, atorgat per la seva riquesa de lèxic i per la seva llibertat de crear imatges i idees noves.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, concurs, cultura, educacio, guanyadors, instituts, joves, literatura, Palafrugell, poesia, Premis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Èxit de participació a la primera jornada sobre rodes de Begur
Notícia següent
L’Ajuntament de Palamós lliura l’Escut de Solapa de la Vila, a títol pòstum, a Josep Ferrer i Figueras, alcalde de Palamós de 1985 a 1996

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes