50 cèntims al dia, nova taxa de Zona Verda per residents i treballadors/es als aparcaments de la Corxera, Carretera de Tossa i un tram de Sant Pol

Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols disposarà de forma imminent de tres zones verdes d’aparcament, amb tarifes de cèntims d’euro al dia per a residents i per a treballadors/es de la ciutat.

Les zones són l’aparcament de la Corxera, la carretera de Tossa i el carrer de Jaume I al costat de la riera de Sant Pol. En els tres casos aquesta zona verda pensada per a residents/treballadors-es tindrà també funció de zona blava per a visitants, amb la tarifa horària de zona blava. Aquestes tres noves zones verdes es preveu que estiguin plenament operatives la segona meitat de juliol i mentre no arriba aquest moment, els tres espais seran gratuïts.
Les tarifes de zona verda, per a residents de Sant Feliu de Guíxols i per a treballadors/es permanents a la ciutat seran 50 cèntims d’euro al dia, i els vehicles tenen dret a estar-hi un màxim de 48 hores. Passat aquest termini, han de moure el vehicle o renovar el tiquet.
S’entén per residents les persones que tributen per l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica de Sant Feliu de Guíxols i estan al corrent de pagament de les obligacions tributàries. Si compliu aquest cas, en principi no caldria fer cap pas administratiu.
S’entén com a treballadors/es els qui poden acreditar, mitjançant acreditatiu d’empresa, o bé darrer rebut d’autònom vigent, la seva vinculació laboral amb Sant Feliu de Guíxols. El termini per presentar aquesta acreditació finalitza el proper 10 de juliol de 2024.
Cal presentar el Certificat acreditatiu d’empresa, o bé el darrer rebut d’autònom vigent presencialment a les oficines de l’aparcament de Ponent (davant de l’estació d’autobusos), de dilluns a divendres de 9 a 14 hores; telemàticament: enviant la documentació al correu electrònic: aparcaments@guixols.cat. No caldrà deixar cap còpia de la documentació quan es mostri presencialment. Quan s’enviï per mail, una vegada comprovada, es destruirà la documentació per complir amb la Llei orgànica 3/2018 de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.
Les renovacions de la documentació acreditativa s’haurà d’aportar trimestralment (gener, abril, juliol i octubre) del dia 10 al 15. Hi ha operatiu un telèfon d’informació, que és el 972 617 343, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i el mail aparcaments@guixols.cat.

Tags: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, aparcament, mobili, resident, Sant Feliu de Guíxols, serveis, societat, tarifes, treballadors, zona blava, zona verda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Un mort i dos ferits en un accident d’un cotxe després de xocar contra un arbre a Torroella de Montgrí
Notícia següent
L’Aplec de la Sardana de la Bisbal d’Empordà celebra diumenge la 62a edició

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes