6è concurs de microrelats a Santa Cristina dedicat a les dones

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.- En motiu de la commemoració del dia Internacional de les Dones, el Punt d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha convocat la sisena edició del concurs de microrelats.

El concurs literari amb vessant social té per títol “Les dones, conjuntament, aconseguim superar les adversitats” i està obert a totes les persones majors de 14 anys. El microrelat pot estar escrit en català o en castellà i ha de tenir una extensió màxima de 300 paraules. Cal que sigui original i inèdit i cada autor o autora només en pot presentar un.
L’acceptació de les bases també comporta presentar el microrelat en paper, format DINA4, tipus de lletra Arial i cos 12, a doble espai i una sola cara (1 original i 1 còpia). Cal signar amb pseudònim i incloure’l en un sobre, en el qual hi haurà la capçalera “6è. Concurs de microrelats de Santa Cristina d’Aro” i el títol de l’obra. Aquest sobre, anirà acompanyat d’un sobre petit tancat amb el títol de l’obra i el pseudònim. Al seu interior hi hauran d’haver les dades de l’autor/a: nom, cognoms, pseudònim, adreça, telèfon, correu electrònic, DNI/NIE o passaport i data de naixement.
EWls treballs s’hauran de presentar entre el 18 de gener i l’1 de febrer. Caldrà lliurar-los presencialment o per correu postal al Punt d’Igualtat: Passatge Pompeu Fabra, 2 (17246) de Santa Cristina d’Aro. Per a més informació es pot contactar a través del Tel. 637 889 203  o del correu  igualtat@santacristina.cat.
El dia 5 de març es farà el lliurament de premis. Les obres premiades es publicaran al web de l’Ajuntament de santa Cristina. El microrelat premiat amb el primer premi se l’obsequiarà amb una tablet –valorada en 400 €–, un lot de productes d’alimentació –valorat en 100 €– i un xec de 75 € per la compra de llibres. El segon premi tindrà com a regal un lot de productes d’alimentació –valorat en 100 €– i xec de 75 € per la compra de llibres. I el tercer classificat se l’obsequiarà amb una panera de fruita i verdura de Km 0 –valorada en 75 €– i un xec de 75 € per la compra de llibres.

Tags: concurs, cultura, dones, literatura, microrelats, Santa Cristina d'Aro, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Comencen les tasques de neteja de la mina d’aigua de l’Ecomuseu Farinera
Notícia següent
La Junta Electoral ordena retirar símbols independentistes a tots els ajuntaments de l’Alt Empordà i al Consell Comarcal

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes