• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Revista del
Baix Empordà
Empordà
Gastronòmic
  • Actualitat
    • Societat
    • Cultura
    • Salut
    • Patrimoni
    • Medi ambient
    • Gavarres
    • Esports
    • A peu pel Baix Empordà
    • A la vila del Peix Fregit
    • Serveis
  • Gastronomia
    • El rebost d’en Llenas
  • Agenda
  • La revista
  • Hemeroteca
  • Llibres
  • Qui som
  • Contacte

Activitats lúdiques, infantils i culturals durant el cap de setmana i estrena de l’espectacle “Constel·lacions de llum i arts digitals” a Castell-Platja d’Aro

18 de Desembre de 2020

Castell-Platja d’Aro.- En el marc de la campanya “Aquest Nadal, el millor regal és Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró”, el cap de setmana proposa diverses activitats per a tots els públics.

Dissabte 19 i diumenge 20 de desembre (de 17.30 a 21.30 hores) es podrà gaudir de l’estrena de l’espectacle “Constel·lacions de llum i arts digitals” al carrer amb projeccions de la mà LighthinkLab a tres punts diversos de Platja d’Aro: ‘Planetari’ (pantalla de 10 metres al Carrer Miramar), ‘La teva estrella’ (en un aparador comercial de les Galeries Sant Lluís) i ‘Nebulosa interactiva’ (mapping en paret urbana de l’Avinguda del Cavall Bernat).
També dissabte s’estrena la Gimcana de Nadal d’en Xalarí: fins a l’11 de gener el peluix de la mascota del turisme familiar s’amaga ben disfressat en més d’una quarantena d’aparadors de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. Amb l’ajuda d’un plànol orientatiu qui els localitzi i resolgui un conjunt de petits enigmes podrà recollir el seu obsequi a l’Oficina de Turisme (també hi trobareu els plànols). El mateix personatge proposa a tothom en un vídeo un tutorial un taller d’elaboració d’un arbre de Nadal amb material reciclat al canal de YouTube de l’Ajuntament (@ajtplatjadaro), on també aquesta setmana ha reestrenat el clip de la seva cançó, ara no només amb lletra sobreimpresa, sinó també amb una traducció amb llenguatge de signes.
També s’inicia la mostra Cicle de Nadal a les sales d’art del Castell de Benedormiens, on es pot gaudir de les obres del 41è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques i dels treballs de Nadal dels alumnes de les escoles del municipi: 20, 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener (de 17 a 20 hores), 27 de desembre, 2 i 3 de gener (d’11 a 13 i de 17 a 20 hores). Veredicte a la mitja part del Concert de Nadal amb Gospel d’Aro i Coral de la Vall d’Aro, diumenge 20 de desembre (20 hores) a la Sala Polivalent de Castell d’Aro (cal recollir anticipadament les entrades a l’OAC de Castell d’Aro i a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro). El mateix dia, a mig matí Tió Popular de S’Agaró infantil organitzat per l’Associació S’Agaró-Sant Pol Es Mou i AROimpulsa (proposta però, que ja ha esgotat totes les places disponibles).

També diumenge 20 de desembre, durant tot el dia es podran veure, al canal de YouTube de l’Ajuntament (@ajtplatjadaro) diverses propostes promogudes per la regidoria d’Esports en favor de La Marató 2021 amb l’objectiu recollir fons a favor d’aquest projecte audiovisual solidari, dedicat enguany a la Covid-19: entrenament funcional, exhibicions de rítmica i twirling, i classes de zumba i ioga amb la participació de voluntàries i entitats locals (donatius al portal platjadaro.com/lamarato). L’endemà, dilluns 21 de desembre (18 hores), nou format de la Festa de Nadal de Castell d’Aro: si bé no es pot celebrar la diada amb els tradicionals tallers de les entitats locals, es proposa mantenir al màxim l’esperit de la festa en el marc del projecte Fem Poble! Amb l’espectacle de titelles Adéu Peter Pan amb Festuc Teatre a la Sala Polivalent. Aforament limitat i accés amb entrada prèvia (entrades.platjadaro.com).
Durant tots aquests dies es pot participar en la quarta edició del Gran Sorteig de Nadal, una proposta de dinamització comercial que sorteja com a Primer Premi un cotxe model Fiat 500 híbrid amb GLP, com a Segon Premi una bicicleta elèctrica i com a Tercer Premi un paddle surf. També hi ha preparats milers d’euros en lots de regals per a onze premis més, del 4t al 14è, augmentant així les possibilitats de ser afortunat. Per participar-hi només cal ser major d’edat i realitzar una compra mínima de 20 euros, fins al 4 de gener, en els comerços i serveis del municipi adherits a la campanya, aconseguint així números de participació mitjançant l’aplicació Targeta AROimpulsa (gratuïta i preparada per a Android i iOS).
El Parc Infantil de Nadal El Mar del Nens es reinventa com a Cicle de Nadal d’Espectacles Familiars adaptat a les circumstàncies actuals i cada tarda del 27 al 30 de desembre i 2 i 3 de gener (18 hores) al Palau d’Esports i Congressos oferirà un espectacle d’animació amb les companyies Dreams Teatre, Soy La Fiesta, Rikus, David El Mag, El Gripau Blau i Cirquet Confetti amb tots els protocols de seguretat. Compra d’entrades (2’50 euros per persona i espectacle) anticipadament en línia (entrades.platjadaro.com) o a taquilla (17 hores) si n’hi ha de disponibles. També hi ha canvis per veure a Ses Majestats davant la impossibilitat que hi hagi Cavalcada al carrer: l’alternativa és la Nit de Reis a la Sala Polivalent de Castell d’Aro i al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro dimarts 5 de gener (de 18 a 20 hores) amb tots els protocols de seguretat i inscripció prèvia: empadronats del 21 al 27 de desembre, i oberta a tothom del 28 de desembre al 5 de gener en línia al portal entrades (entrades.platjadaro.com) o a l’OAC de Castell d’Aro, Oficina de Turisme, Àrea de Joventut i Mar dels Nens.

Arxivat com a: Baix Empordà, Cultura, Societat Etiquetat com a: activitats culturals, activitats infantils, Castell-Platja d’Aro, cultura, espectacle, festes de nadal, il·luminació, Nadal, Reis mags, societat, tradicions

Reader Interactions

Deixa un comentari Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Barra lateral primària

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic és una publicació trimestral d’àmbit comarcal de difusió dels valors culturals i històrics del Baix Empordà: el seu patrimoni arquitectònic tan ric –especialment l’iber i el medieval–, els seus paisatges tan admirats –el mar i la muntanya–, així com també els seus personatge i oficis, l’art i la literatura, l’educació, el medi ambient o les tradicions.

#josocemporda
#joemplantoalemporda

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Segueix-nos

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Catalunya News

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Footer

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram

Treballadors de la fàbrica Conrado Vilar de @calo Treballadors de la fàbrica Conrado Vilar de @calongesantantoni a la dècada de 1930. Autor desconegut, fons Josep Fort. És una de les imatges que il·lustren l'article "Visió històrica de la fàbrica de suro de can Conrado Vilar" de Víctor Pou, que trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#suro #calongeisantantoni #fabrica #historia #industria #seglexx #fotosantigues #costabrava #gavarres #premsacomarcal
El congre, sabor i tradició en hores baixes", d'A El congre, sabor i tradició en hores baixes", d'Alfons Garrido (@museudelapesca de @visitpalamos). Podeu llegir l'article complet al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #pesca #congre #cuinamarinera #cuinatradicional #cuinadepescadors #peix #palamós #costabrava #premsacomarcal
La barraca de les Rabioses és un dels 554 element La barraca de les Rabioses és un dels 554 elements patrimonials que recull fins ara l'inventari de patrimoni cultural del Parc natural del Montgrí @pnmmbt realitzat per l'arqueòleg Ferran Codina. Tota la informació al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#montgri #parcnaturaldelmontgrí #torroellademontgri #ullà #bellcairedemporda #lescala #patrimoni #patrimonicultural #pedraseca #cultura #historia #costabrava #premsacomarcal
"Cocotxes de bacallà amb pil-pil, all, bitxo i tòfona", de Dovarly Muñoz i Miguel Garcia (xefs del restaurant @kaospalamos a @visitpalamos). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaix, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #cuinacatalana #receptes #bacalla#cocotxas #palamos #costabrava #premsacomarcal
Foto de Santa Cristina d'Aro de Pere Rigau Roch de Foto de Santa Cristina d'Aro de Pere Rigau Roch de la dècada de 1940 feta des de Salom. És una de les imatges que il·lustren l’article “Santa Cristina d’Aro a finals del segle XIX” de @gloriajaraalberti, que trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, “Espies a la Costa Brava”, ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d’Empordà Gastronòmic, “Xefles"
#santacristinadaro #seglexx #historia #territori #fotosantigues #queboniceslempordà #costabrava #premsacomarcal
"Musclos amb salsa marinera", de @quimcasellas.cas "Musclos amb salsa marinera", de @quimcasellas.casamar (xef del restaurant @casamarllafranc a @visitapalafrugell). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaix, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #musclos #cuinamarinera #receptes #costabrava #premsacomarcal
El Cabo San Vicente des del passeig marítim de @v El Cabo San Vicente des del passeig marítim de @visitpalamos (1967). Imatge del Fons Collell que il·lustra l'article "Creuers turístics a Palamós (1928-2022)", de @joaquimserrabech (Associació Gironina d'Amics de la Mar). El trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#palamós #passeigdemar #turisme #creuers #historia #costabrava #fotosantigues #premsacomarcal
"Arròs carnaroli, galta de vedella, tòfona, roma "Arròs carnaroli, galta de vedella, tòfona, romaní i xocolata", de @jordvallespi (xef del restaurant @pahissadelmas a @visitpals). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #pals #arrosdepals #cuinacatalana #cuinaempordanesa #receptes #costabrava #premsacomarcal
"Vestint la Mort: evolució històrica del vestuar "Vestint la Mort: evolució històrica del vestuari de la Dansa de la Mort de la @processo_verges", de @francesc.bosch.torrent (Professor d'història i cronista). Podeu llegir l'article complet al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#verges #setmanasanta #dansadelamort #processo #cultura #historia #tradició #vestuari #costabrava #premsacomarcal
"Conill a la caçadora amb carxofes, cansalada fre "Conill a la caçadora amb carxofes, cansalada fresca i cargols", de @tomasbrull (xef de @lacalataverna a @visitpalamos). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#gastronomia #cuinatradicional#menjardecollons #cuinaempordanesa #cuinaempordanet #receptes #conill #carxofes #cargols #costabrava #premsacomarcal
"Art romànic: Sant Iscle d'Empordà", de Pau Roig "Art romànic: Sant Iscle d'Empordà", de Pau Roig. Podeu llegir l'article complet al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#artromanic #romàniccatalà #esglesiesdecatalunya⛪️ #cultura #patrimoni #patrimonicultural #costabrava #queboniceslempordà #premsacomarcal
"Truita vaga de margaridetes i espàrrecs de marge "Truita vaga de margaridetes i espàrrecs de marge", de @iolandabustos (xef biodinàmica especialitzada en flora comestible). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d’Empordà Gastronòmic, “Xefles”, ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de la @rbaixemporda, “Espies a la Costa Brava”
#empordagastronomic #gastronomia #cuinaambflors #flors #cuinacatalana #cuinatradicional #receptes #truita #esparrecsdemarge #costabrava #premsacomarcal
"Natura i territori: Els espies de la nit", de @ra "Natura i territori: Els espies de la nit", de @ramotgarcia (President del @grupnaturasterna) i fotografies de @rosamatesanz. Podeu llegir l'article complet al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#espiesalacostabrava #fauna #ocells #ocellscatalans #gamarus #natura #naturasterna #patrimoninatural #costabrava #valldaro #premsacomarcal
"En aquesta equació màgica de la cuina empordane "En aquesta equació màgica de la cuina empordanesa del ‘mar i muntanya’ el mar per mi sempre hi té un pes més destacat”. Podeu llegir l’entrevista de Pau Roig amb el xef @enricherce, autor de “Deliciós mar” (@cossetaniaedicions), al número 26 d’Empordà Gastronòmic, “Xefles”, ja la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, “Espies a la Costa Brava”
#gastronomia #cuinamarinera#pesca #pescadors #cuinamarimuntanya #cuinaempordanesa #xef #llibres #receptes #premsacomarcal
#primavera #flors #natura #espaisnaturals #roselle #primavera #flors #natura #espaisnaturals #roselles #colza #baixemporda #costabrava
Tomba de Richard Schwenke al cementiri de Sant Fel Tomba de Richard Schwenke al cementiri de Sant Feliu de Guíxols. És una de les imatges que il·lustren l'article "Nazis a S'Agaró i Sant Feliu de Guíxols", d'@enigma_jorgerios, que trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#espiesalacostabrava #nazisme #seglexx #1940s #santfeliudeguixols #sagaro #historia #memoriahistorica #costabrava
"AnXoves: Ximpleries eiXelebrades a les Xarxes": l "AnXoves: Ximpleries eiXelebrades a les Xarxes": l'activista de la #cuinatradicional @abrahamsimon7932 analitza les bajanades sobre les anxoves confitades que circulen per les xarxes socials i Internet. Podeu llegir l'article complet al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#gastronomia #cuina #cuinaempordanesa #pesca #pescadors #anxoves #xarxessocials #internet
La Dansa de la Mort, la màgia esfereïdora del #d La Dansa de la Mort, la màgia esfereïdora del #dijoussant a #verges 
#dansadelamort #setmanasanta #processo #cultura #patrimoni #tradicions #baixemporda #lotempsesbreu #neminiparco
Paul Fidrmuc i la seva piragua plegable "Don Tonto Paul Fidrmuc i la seva piragua plegable "Don Tonto" a la platja de Tamariu. És una de les imatges que il·lustren l'article "Un espia alemany a Tamariu" de Ramir Lacasa, que trobareu al número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#espiesalacostabrava #nazisme #seglexx #segonaguerramundial #fotosantigues #piragüisme #costabrava #espiesalacostabrava #historia #premsacomarcal
"Les societats gastronòmiques catalanes i basques "Les societats gastronòmiques catalanes i basques", de @marti.sabria. Podeu llegir l'article complet al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#xefles #empordagastronomic #societatgastronòmica#cuinatradicional #gastronomia #menjardecollons #fotosantigues #seglexx #costabrava #premsacomarcal #20anys
This error message is only visible to WordPress admins

Twitter

A Twitter List by jordimolins

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic
Tel. 646554923 · redaccio@revistabaixemporda.cat · www.revistabaixemporda.cat · www.empordagastronomic.cat
BAIX EMPORDÀ

Utilitzem galetes (cookies) per poder oferir la millor experiència al nostre web. Si hi continua navegant assumim que hi està d'acord.AcceptarPolítica de privadesa