Actuacions de l’Ajuntament als Masos de Pals

Pals.- Recentment s’han portat a terme els treballs per instal·lar tanques de fusta i una àrea de reciclatge a la plaça de l’església de Masos de Pals amb l’objectiu de millorar l’aspecte visual d’aquest espai.

Cal destacar que amb el tancament de fusta perimetral es pretén millorar el paisatge urbà reduint l’impacte visual dels contenidors i delimitar i protegir aquesta àrea.
En aquest punt també s’hi troben contenidors de totes les fraccions de recollida selectiva per tal de facilitar el reciclatge als veïns i veïnes de la zona.
L’Ajuntament de Pals també ha portat a terme una remodelació de les rotondes ubicades a l’entrada i la sortida de Masos de Pals. La remodelació de les noves rotondes, dissenyades i pensades des de l’Ajuntament, tenen la voluntat d’oferir una millor imatge a aquest accés i augmentar la seguretat viària.
L’actuació es va iniciar amb la rebaixa de les rotondes, la neteja i esbrossada de la superfície i la col·locació de làmines geotèxtils per impossibilitar l’aparició de males herbes. Posteriorment s’hi ha col·locat un enjardinat amb grava. En una d’elles amb grava de caire volcànica de color fosc i en l’altra de color més rosat.
La grava i la vegetació utilitzada destaquen pel caràcter ornamental i per ser de baix manteniment, cosa que fa que sigui més sostenible perquè necessita poca aigua i conservació.

Tags: Ajuntament de Pals, carrers, contenidor, Masos de Pals, millores, residus, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Encesa de Llums de Nadal de Sant Feliu d’aquest 2020 prendrà forma de programa de TV Costa Brava
Notícia següent
Calonge i Sant Antoni presenta un pressupost que centra els esforços en els serveis a les persones i redueix les inversions

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes