Ajut de la Diputació de Girona per a la renovació del parquet del pavelló Carles Nadal de Sant Feliu

Sant Feliu de Guíxols.- L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha rebut aquest 2022 una subvenció de 25.000€ de la Diputació de Girona per a la renovació del paviment de parquet del Pavelló Carles Nadal i Cosp, que en breu serà renovat.

L’ajuda de la Diputació de Girona, dins del Programa “Suport als municipis per a la promoció i el foment de l’activitat fisicoesportiva i l’esport, Subprograma A4 de Suport a la renovació del paviment esportiu dels equipaments esportius municipals”, de la convocatòria de 2022, permetrà disposar d’un paviment més polivalent i adequat a les nombroses activitats esportives que s’hi practiquen.
El paviment original existent havia patit un deteriorament i desgast importants i calia renovar-lo per guanyar en seguretat, qualitat i prestacions tècniques més adients al seu ús. La substitució serà efectiva en les properes setmanes.

Tags: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Diputacio Girona, equipaments, esports, parquet, pavelló, renovació, Sant Feliu de Guíxols, serveis, societat, subvenció
Notícia anterior
S’instal·len bateries de reciclatge per fraccions de residus a diversos punts de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura
Notícia següent
Ramon Frigola deixa el govern de l’EMD de l’Estartit per “pèrdua de confiança” amb el president

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes