Ampliació d’horaris d’atenció turística a la Bisbal d’Empordà durant tota la temporada d’estiu

La Bisbal d’Empordà

Des del 15 de juny, quan va començar la temporada d’estiu, i fins el 15 de setembre, els horaris d’atenció de l’Oficina de Turisme de la Bisbal d’Empordà s’amplien. El punt d’atenció turística del Castell Palau obre les portes de forma més intensiva, de 10 a 20 hores (encara que cal tenir present l’hora de descans del personal), excepte els diumenges que obrirà de 10 a 14 hores.

L’objectiu és que aquest punt d’informació actuï també com a canalitzador de les visites al propi Castell Palau, un dels elements patrimonials visitables de la ciutat. El regidor de Turisme, Xavier Dilmé, comenta: “Volem assegurar-nos que els visitants tinguin accés a informació turística de qualitat i que puguin gaudir del Castell Palau, un dels nostres tresors patrimonials”.
D’altra banda, l’Oficina de Turisme de Torre Maria és oberta de dimarts a dissabte en horari intensiu, oferint especialment informació i assessorament als visitants del matí i primera hora de la tarda. “Amb l’ampliació d’horaris durant la temporada alta, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà reafirma el seu compromís amb la promoció turística i amb la voluntat de posicionar la Bisbal d’Empordà com una destinació turística reconeguda per la seva riquesa cultural i patrimonial”, ha explicat Dilmé.
El personal adscrit a l’oficina de turisme s’ha reforçat amb la contractació d’una persona subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Ministerio de Trabajo y Economia Social. Gràcies a la línia de subvencions de Treball als Barris s’ha contractat a una persona desocupada per portar a terme accions de dinamització turística que inclou l’obertura del punt d’informació del Castell Palau situat al nucli antic de la ciutat.

Tags: atenció ciutadana, La Bisbal d'Empordà, serveis, societat, temporada turística, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els arquitectes gironins visen 1.247 habitatges durant el primer semestre i l’obra nova creix un 5,72%
Notícia següent
Arriba la Festa major de S’Agaró

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes