“Anem al Mercat”: punt d’assessorament per a l’estalvi energètic al Mercat setmanal de la Bisbal d’Empordà

La Bisbal d’Empordà.- La Diputació de Girona organitza a partir d’aquesta setmana un punt d’informació i assessorament energètic al Mercat setmanal de la Bisbal d’Empordà.

Així, durant un total de quatre divendres, s’oferirà a la ciutadania eines que permetin un consum energètic més baix i eficient. El punt d’assessorament se situarà al carrer Ample, a partir de 2/4 de 10 a 12 hores els divendres 22 de setembre, 20 d’octubre, 17 de novembre i 15 de desembre.
Aquesta acció s’emmarca en el Programa d’Estalvi Energètic sol·licitat per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà a la Diputació de Girona i que consisteix a donar eines i recursos per tal d’impulsar actuacions directes encaminades a sensibilitzar la població sobre la despesa i l’eficiència energètiques de les llars. El programa té l’objectiu de sensibilitzar la població sobre la despesa energètica de les llars, millorar-hi l’eficiència energètica i les condicions de confort i salubritat. Alhora, però, vol servir per reduir els costos dels subministraments i acompanyar les persones més vulnerables i empoderar els usuaris en general.

Tags: assessorament, Diputacio Girona, energia, estalvi energètic, informació, La Bisbal d'Empordà, mercat municipal, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Arriba l’11è FestiSurf Costa Brava 2023
Notícia següent
Voluntaris recullen 74 kg de deixalles de les platges de Llafranc i Calella de Palafrugell

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes