Apropa’t al Romànic al Baix Ter

Baix Empordà.- El Baix Ter té amb el romànic un important patrimoni cultural moltes vegades oblidat. Són diverses les esglésies romàniques que ens podem trobar en aquest territori però moltes d’elles són tant importants com ignorades.

El Museu de la Mediterrània de Torroella, com a museu de suport territorial, vol ajudar a donar més visibilitat a aquest patrimoni i posar-lo més a l’abast de la gent amb un cicle de visites guiades durant la setmana santa del 2024. El cicle consisteix en oferir diferents visites a quatre de les esglésies romàniques que hi ha al Baix Ter: les esglésies de Sant Joan de Bedenga a Bellcaire d’Empordà, Sant Pere de la Vall a Verges, Sant Esteve a Marenyà i Santa Maria a la Tallada d’Empordà seran les protagonistes d’aquest primer cicle de visites al Romànic del Baix Ter.
El dilluns 25 de març i el dimecres 27 de març es realitzarà una visita guiada a Santa Maria de La Tallada a les 16.30 hores i a Sant Pere de La Vall (Verges) a les 17.30 hores. I el dimarts 26 de març i el dijous 28 de març serà el torn de la visita guiada a Sant Joan de Bedenga (Bellcaire d’Empordà) a les 16.30 hores i a Sant Esteve de Marenyà a les 17.30 hores.
Les visites tindran una durada de 30 minuts, seran gratuïtes i no caldrà inscripció prèvia, només presentar-se cinc minuts abans de l’inici de la visita a l’església corresponent.

Tags: art romànic, Baix Ter, Bellcaire d'Empordà, cultura patrimoni, espais medievals, historia, La Tallada d'Empordà, Museu de la Mediterrània, Setmana Santa, societat, Verges, visites guiades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Nova jornada de donació de sang a Pals
Notícia següent
Palafrugell repinta els bancs irisat i Trans

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes