Aquest diumenge 10 de gener es reprèn el Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu amb la comèdia “Mama!”

Sant Feliu de Guíxols.- Aquest diumenge, 10 de gener de 2021, es reprèn el XVI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

Els encarregats de pujar a l’escenari del Teatre Auditori Narcís Masferrer per primer cop aquest 2021 seran la companyia Teiatròlics del Cercle de Catòlics, provinents de Banyoles. Hi representaran la comèdia “Mama!”.
La funció tracta d’una família en què els germans es fan creus que la seva mare acabi de complir els 100 anys d’edat i continuï estant bé de salut. Els futurs hereus de la fortuna de la mare pensen que, amb la seva defunció, molts dels problemes econòmics desapareixerien gràcies al seu patrimoni. És el reflex d’una generació que no està preparada per a afrontar pares centenaris quan ells tot just acaben d’arribar a la seixantena.
L’obra del certamen organitzat per l’Agrupació Teatral Benet Escriba en estreta coordinació amb l’Ajuntament guixolenc es podrà veure aquest diumenge, 10 de gener, a partir de les 18 hores de la tarda. Com es porta fent al llarg de tota aquesta setzena edició del concurs, marcada per un ampli repertori de mesures de seguretat d’obligat compliment contra la propagació de la Covid-19, les entrades es podran adquirir el mateix diumenge a la taquilla del teatre municipal. L’horari de venda de tiquets, al preu de 8€, serà d’11 a 13 hores del migdia i de 17 a 18 hores de la tarda.
Cal recordar que, amb la nova normativa de la Generalitat, no es permet la sortida del municipi de residència si no és per motius d’urgència. Per tant, les butaques del Narcís Masferrer estaran reservades per a gent exclusivament de Sant Feliu de Guíxols.

Tags: Benet Escriba, concurs, cultura, Sant Feliu de Guíxols, societat, teatre amateur

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Residència Geriàtrica Zoilo Feliu de la Bisbal es vacuna contra la Covid-19
Notícia següent
Vergés diu que les escoles obriran “seguríssim” dilluns però alerta que hi hauran més casos que s’hauran de gestionar

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes