Balanç positiu del grup d’empoderament de dones a Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí.- L’àrea d’Atenció a Famílies del Consell Comarcal del Baix Empordà juntament amb l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han impulsat un grup d’empoderament de dones amb l’objectiu que les participants poguessin compartir les seves experiències vivencials i se sentissin acompanyades, valorades i reforçades. Les reunions s’han desenvolupat al Convent dels Agustins els mesos de febrer i març.

El grup ha estat conduït per dues psicòlogues i durant les sessions s’ha treballat el reforç de l’autoestima, l’empoderament, connectar amb les capacitats i limitacions, la cohesió de grup, les relacions sanes, l’autoconeixement, la confiança i reforçar la xarxa de les relacions.
Les dones hi han participat després d’haver dut a terme un procés individual de suport psicològic i que permet el treball en grup.
L’avaluació per les mateixes participants ha estat molt positiva, en aquest sentit, se senten motivades pel fet de compartir amb altres dones la seva experiència.
Aquest treball en grup ha estat possible gràcies a la implicació de les professionals de l’àrea i al suport del Ministerio de Igualdad.

Tags: Baix Empordà, Consell Comarcal, dones, empoderament, experiències, grup de treball, motivació, reunions, Serveis Socials, suport, Torroella de Montgrí
Notícia anterior
L’ATA i els administradors de finques s’alien per “frenar” l’intrusisme en els habitatges d’ús turístic
Notícia següent
Els Minyons de Santa Cristina tornen a aixecar castells

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes