Begur es posiciona com a seu de rodatges audiovisuals

Begur.- L’Ajuntament de Begur segueix apostant fermament per a potenciar els actius patrimonials, naturals i culturals propis del municipi i donar a conèixer la vila arreu del territori.

En aquesta línia, el consistori està adherit al Catalunya Film Comission, un servei impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a disposició del sector audiovisual i dels municipis del país –entre ells, Begur– amb l’objectiu de promoure i facilitar els rodatges al territori; estimular i consolidar la indústria cinematogràfica i audiovisual; i ajudar en la coordinació i realització de filmacions en emplaçaments com la Costa Brava, el Baix Empordà i Begur.
El cas més recent, per exemple, és el del film A través del mar que s’ha estrenat a la plataforma Netflix i que compta amb Begur com un dels seus escenaris de rodatge. A més, al llarg de l’any l’Ajuntament gestiona de forma coordinada amb el Catalunya Film Comission totes les peticions de rodatge que arriben.
Andreu Peñalver, regidor de Promoció Econòmica i Turisme, assegura que la col·laboració amb el Catalunya Film Comission “ens permet millorar i reforçar els canals de comunicació directes amb les productores audiovisuals i facilitar la seva tasca de rodatge al municipi”.

Tags: Ajuntament de Begur, audiovisual, begur, cinema, filmació, promoció econòmica, rodatge, serveis, societat, turisme
Notícia anterior
El 2022 va ser l’any amb més boscos catalans afectats per la sequera des que hi ha dades
Notícia següent
Cinema a la fresca a Pals

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes