Begur participa de la seva primera sessió de treball com a nova “Vila Marinera”

Begur.- Els dies 26 i 27 de febrer tindrà lloc la primera jornada tècnica del 2020 del projecte “Ciutats i Viles amb Caràcter. Pobles amb Encant i Barris i Viles Marineres” impulsat pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i del que Begur en forma part des de finals de l’any 2019 després de rebre la certificació de “Vila Marinera” de mans de la consellera Maria Àngels Chacón.

A la sessió, dirigida exclusivament a tècnics dels municipis que integren aquest projecte, es tractaran diverses qüestions de logística associades a la iniciativa i es presentaran públicament les darreres dues viles marineres que han aconseguit aquest segell turístic: Sant Carles de la Ràpita i Les Cases d’Alcanar.

Una cursa de fons iniciada a principis de 2019
L’atorgament a Begur del certificat de “Vila Marinera” es va produir després que el Ple de l’Ajuntament de Begur, el mes de febrer de 2019, aprovés per unanimitat sol·licitar la seva adhesió a aquest segell turístic. Un cop feta l’aprovació, l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme va presentar tota la documentació i informes necessaris que havien de permetre a l’Agència Catalana de Turisme estudiar i valorar la concessió d’aquest certificat. I finalment, l’ens va concedir a Begur el novembre de 2019 la distinció de “Vila Marinera”.

Tags: Ajuntament de Begur, begur, comerç, promoció econòmica, qualitat turística, societat, turisme, viles marineres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Oohx!gen segueix creixent amb el suport de l’Ajuntament
Notícia següent
Jair Domínguez inaugurarà l’Indilletres 2020 el proper dissabte 6 de juny

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes