Calendaris de recollides comercials d’envasos, vidre, cartró i matèria orgànica de Palafrugell per a l’any 2024

Palafrugell.- L’Àrea de Qualitat Urbana de l’Ajuntament de Palafrugell ha publicat la versió digital del calendari de recollides comercials d’envasos, vidre, cartró i matèria orgànica, tant per a l’àmbit de la Vila i Llofriu com per al de les zones de platges, amb inici aquest Nadal 23-24.

Com a novetats destacar que a l’àmbit de la Vila i a les zones de platges, s’afegeix una recollida d’envasos complementària en diumenge durant la temporada baixa. Per a l’àmbit de les zones de platges també s’afegeixen recollides de vidre; així com de cartró durant els mesos de març, abril, maig i octubre, intentant donar més servei durant la temporada mitja.
D’altra banda, cal recordar que a l’APP Palafrugell al mòbil, es poden consultar els calendaris on-line, així com les condicions de lliurament de cadascuna de les fraccions o la petició de contenidors nous o de reposició. Al mateix temps, també hi ha la possibilitat d’utilitzar el telèfon operatiu d’incidències que és el 972 30 30 66, amb horari de dilluns a divendres de 9h a 13 hores.
Properament es farà arribar als establiments el calendari en suport paper, amb la distribució per part dels agents cívics.
Els calendaris es poden consultar en aquest enllaç.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, Calella de Palafrugell, calendari, comerç, envasos, Llofriu, medi ambient, Palafrugell, reciclatge, servei de recollida d'escombraries, serveis, societat, Tamariu
Notícia anterior
Una àmplia representació de joves palamosins visita la ciutat agermanada de Rheda-Wiedenbrück
Notícia següent
Torroella de Montgrí converteix el nucli antic en una galeria d’art a cel obert

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes