Calonge acollirà el primer “Veni vidi viqui”, una trobada informal de la comunitat d’editors de la Viquipèdia en català

Calonge i Sant Antoni.- Calonge acollirà el dissabte vinent, 27 d’agost, el primer “Veni vidi viqui”, una activitat destinada a la comunitat d’editors de la Viquipèdia en català.

El nou format, creat per Amical Wikimedia, ofereix a la comunitat d’editors de la Viquipèdia en català i dels seus projectes germans l’oportunitat de trobar-se de manera informal en un marc agradable, conèixer-se els uns i els altres, intercanviar idees i projectes i a més a més gaudir d’un entorn marítim, històric, cultural i preciós.
El punt de trobada serà l’Espai Jove, on tindran lloc uns parlaments i un intercanvi d’impressions. Després de dinar, es durà a terme un passeig pel nucli antic de Calonge, on visitaran les set llibreries del “Poble de llibres”. Aquesta activitat servirà per augmentar les imatges lliures que hi ha a Wikimedia Commons sobre aquest poble costaner del Baix Empordà.
Cada any la comunitat d’editors de la Viquipèdia en català i dels seus projectes germans celebra la Viquitrobada, un esdeveniment que serveix per trobar-se i posar en comú els coneixements, les experiències, les tendències i els projectes de futur. L’activitat “Veni vidi viqui” vol ser un espai de trobada informal per fer comunitat després d’un període llarg de temps amb poques activitats presencials.
Amical Wikimedia és una organització independent sense ànim de lucre que promou la Viquipèdia, els seus projectes germans, el coneixement lliure en català i la cultura catalana a dins i fora de la xarxa a través del voluntariat. L’objectiu de l’entitat és “que la suma de tot el coneixement humà estigui disponible lliurement en català, i que tot el coneixement sobre la cultura catalana estigui disponible per a tothom en qualsevol llengua”.

Tags: Calonge i Sant Antoni, coneixement, cultura, editors, intercanvi cultural, projectes, societat, trobada, viquipèdia
Notícia anterior
Concert de clavicèmbal i guitarra a Santa Cristina
Notícia següent
Detenen un francès a Llers que portava 19,4 kg de marihuana després d’una persecució policial

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes