Calonge i Sant Antoni apropa la participació als barris amb quatre noves sessions participatives

Calonge i Sant Antoni.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, de la mà de la regidoria de participació ciutadana, ha organitzat quatre noves sessions participatives per a la propera setmana.

Les dues primeres sessions seran el dimecres 12 d’abril al Palau Firal de Sant Antoni, amb els veïns i les veïnes de Torre Colomina a les 18 hores i de Mas Falet a les 19:30 hores. En el cas de Torre Colomina, en aquesta sessió de debat, també s’exposarà la proposta d’implantació de la recollida de residus amb el sistema Porta a Porta.
L’endemà, dijous 13 d’abril a la Sala de Plens de l’ajuntament, serà el torn dels veïns i de les veïnes de Mas Barceló, Sant Nazari i Bitller a les 17:30 hores, i l’Eixample a les 19:30 hores.
En el cas de l’Eixample, no es tracta d’una sessió de debat, sinó que d’una sessió de retorn del procés participatiu vinculat al projecte de reurbanització que es va iniciar l’any passat. El 7 de juliol es va compartir la diagnosi i es van validar els criteris d’actuació per a ser inclosos al projecte de reurbanització. En la sessió de retorn de la pròxima setmana s’exposarà el projecte redactat i que es tramitarà a continuació.
L’objectiu de les Consultes de Barri és apropar la participació ciutadana i detectar propostes de millora concretes per a cada barri. En aquestes primeres sessions de debat es recullen les necessitats dels veïns i veïnes. Un cop fetes les propostes, des dels serveis tècnics de l’ajuntament s’analitza la seva viabilitat i, posteriorment, es convoca una sessió de retorn per informar a la ciutadania de quines propostes han estat validades i es podran portar a terme.
La regidoria de Participació Ciutadana va iniciar les Consultes de Barri l’any 2017, i amb les que es realitzaran enguany se n’hauran realitzat 13, algunes de les quals han afectat a més d’un barri. D’aquesta manera, a través d’aquest procés participatiu s’haurà pogut apropar la participació a un total de 22 barris del municipi.

Tags: Ajuntament, barris, Calonge i Sant Antoni, participacio ciutadana, serveis, societat, veïns

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Lildami i Julieta donen el tret de sortida a l’onzenda edició del Festival Ítaca a la platja de Riells de l’Escala
Notícia següent
Platja d’Aro emprèn la via judicial perquè 1.200 propietaris puguin recuperar la potestat de vendre els seus pisos

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes