• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Revista del
Baix Empordà
Empordà
Gastronòmic
  • Actualitat
    • Societat
    • Cultura
    • Salut
    • Patrimoni
    • Medi ambient
    • Gavarres
    • Esports
    • A peu pel Baix Empordà
    • A la vila del Peix Fregit
    • Serveis
  • Gastronomia
    • El rebost d’en Llenas
  • Agenda
  • La revista
  • Hemeroteca
  • Llibres
  • Qui som
  • Contacte

Calonge i Sant Antoni entrega els guardons “Passió pel Turisme”

17 de Desembre de 2021

Calonge i Sant Antoni.- Gairebé 200 persones van assistir ahir al vespre a la gala dels guardons “Passió pel Turisme”, organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

El castell va ser l’escenari d’una entrega de guardons que va tenir com a conductor el periodista Marc Giró, i que va voler posar l’èmfasi en la bona feina, la professionalitat i l’esforç que ha fet el sector turístic durant la pandèmia. En aquest sentit, es va premiar la Taula Gironina de Turisme, per la feina realitzada des de l’inici de la pandèmia. Aquesta associació transversal que representa el sector turístic de les comarques gironines va desenvolupar una tasca extraordinària aportant coneixement, consells i resolent els dubtes en uns moments tant incerts i complicats pel turisme com han estat aquest any i mig de pandèmia. També en el marc de la pandèmia, els guardons van reconèixer la tasca realitzada per la Taula de Salut de Calonge i Sant Antoni. Aquest ens, format per membres dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà i de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, ha estat pionera durant la pandèmia i s’ha convertit en un referent a Calonge i Sant Antoni assessorant les empreses del municipi, explicant els protocols d’actuació i aportant fiabilitat i certeses en moments difícils.
Els guardons Passió pel Turisme 2021 també van premiar la trajectòria de dues persones. Per una banda Ramon Ramos Argimon, En reconeixement per la trajectòria com a director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Per aportar un nou estil de promoció del territori, amb entusiasme, renovació i innovació per posicionar la Costa Brava com un referent turístic de qualitat. El seu lideratge al capdavant del Patronat va aportar un impuls renovat, amb energia i visió de futur. Aquest guardó també vol reconèixer l’entrega, compromís i col·laboració en les accions de promoció impulsades conjuntament amb l’àrea de turisme de Calonge i Sant Antoni. L’altre guardó va ser, in memòriam, per Xavier Ribera Serra, qui fou president de la Cambra de Comerç de Palamós.  Ribera Va aportar una visió àmplia i innovadora en la promoció empresarial i turística del nostre territori, establint relacions per promoure el nostre territori amb les associacions de comerciants de Calonge i Sant Antoni i participant com a partner del Viver d’Empreses Alta Mar.
La gala va comptar amb la participació del regidor de Turisme de Calonge i Sant Antoni, Joan Caner, l’alcalde del municipi, Jordi Soler, el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Girona, Joan Martí i el diputat de la Diputació de Girona i vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef.

Presentació del nou vídeo de promoció turística
Durant la gala, que va tenir com a conductor el periodista Marc Giró, també es va presentar el nou vídeo de promoció turística del municipi. Aquesta producció, encarregada per l’Àrea de Turisme de Calonge i Sant Antoni, fa un recull visual de les diferents virtuts i fortaleses del municipi i protagonitzarà la campanya de promoció de l’any vinent. El nou vídeo de promoció ha estat dirigit per Vicenç Asensio de la productora Visual 13.

Arxivat com a: Baix Empordà, Cultura, Societat, Turisme Etiquetat com a: Calonge i Sant Antoni, cambra de comerç, gala, Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, Premis, reconeixement, societat, turisme

Reader Interactions

Deixa un comentari Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Barra lateral primària

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic és una publicació trimestral d’àmbit comarcal de difusió dels valors culturals i històrics del Baix Empordà: el seu patrimoni arquitectònic tan ric –especialment l’iber i el medieval–, els seus paisatges tan admirats –el mar i la muntanya–, així com també els seus personatge i oficis, l’art i la literatura, l’educació, el medi ambient o les tradicions.

#josocemporda
#joemplantoalemporda

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Segueix-nos

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Catalunya News

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Footer

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram

"El parc municipal de can Prats de la Carrera", de "El parc municipal de can Prats de la Carrera", de Ramir Lacasa. Podeu llegir l'article complet al número 77 de la @rbaixemporda, "Parcs i jardins", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 23 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina de l'hort" #palafrugell #parcsijardins #natura #urbanisme #cultura #historia #fotosantigues #seglexx #premsacomarcal
"Fulles tendres, morro de bacallà, espinacs i cir "Fulles tendres, morro de bacallà, espinacs i cirereta", de @jordvallespi (xef del restaurant @pahissadelmas a @visitpals). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 23 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina de l'hort", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 77 de la @rbaixemporda, "Parcs i jardins" #gastronomia #cuinaempordanesa #quermanygastronòmic #cuinacatalana #receptes #bacalla #lacuinadelhort #empordanet #costabrava #premsacomarcal #empordagastronomic #menjarbé
Paratge natural de Riuet, a l'extrem sud de la bad Paratge natural de Riuet, a l'extrem sud de la badia de @visitplatjadaro (actual Port d'Aro), a la dècada de 1920. Imatge de l'Arxiu Municipal de Castell-Platja d'Aro que il·lustra l'article "El Parc dels Estanys, la història d'una lluita", de Carlos Alvarez-Cros i @ramotgarcia (@grupnaturasterna). El podeu llegir al número 77 de la @rbaixemporda, "Parcs i jardins", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 23 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina de l'hort" #platjadaroturisme #castellplatjadaro #portdaro #grupdenaturasterna #imatgesantigues #fotosantigues #seglexx #natura #espaisnaturals #costabrava #emporda #paisatge #premsacomarcal
"Conserva de formatge fresc, tàrtar de carbassó "Conserva de formatge fresc, tàrtar de carbassó marinat amb pesto i gamba blanca", de @tomasbrull (xef de @lacalataverna a @visitpalamos). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 23 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina de l'hort", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 77 de la @rbaixemporda, "Parcs i jardins" #lacuinadelhort #gastronomia #cuinacatalana #cuinaempordanet #receptes #palamós #costabrava #premsacomarcal
Vista del passeig de Mar des del Casino dels Nois Vista del passeig de Mar des del Casino dels Nois (1900-1910). Imatge d'Amadeu Mauri (Fons Josep Escortell Cerqueda, AMSFG) que il·lustra l'article "Un passeig pels jardins de Sant Feliu de Guíxols" de Pau Roig. El trobareu al número 77 de la @rbaixemporda, "Parcs i jardins", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 23 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina de l'hort" #parcsijardins #cultura #historia #urbanisme #santfeliudeguixols #guixols #passeigdemar #fotosantigues #imatgesantigues #seglexx #costabrava #emporda  #premsacomarcal
"Aptenia cordifolia (L.f.)" i "Amanida verda de cu "Aptenia cordifolia (L.f.)" i "Amanida verda de cullera amb flors d'aptènia", de @iolandabustos (Xef biodinàmica especialitzada en flora comestible). Trobareu l'article i la recepta al número 23 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina de l'hort", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 77 de @rbaixemporda, "Parcs i jardins" #empordagastronomic #gastronomia #lacuinadelhort #horta #natura #amanida #receptes #menjardecollons #paisatgesdecataluya #cuinacatalana #floracatalana #cultura #premsacomarcal
L'església de Sant Andreu de Pedrinyà, a La Pera L'església de Sant Andreu de Pedrinyà, a La Pera. Una imatge de Pau Roig que il·lustra l'article de Temi Vives "Els humans necessitem parcs i jardins", que trobareu al número 77 de la @rbaixemporda, "Parcs i jardins", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 23 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina de l'hort" #parcsijardins #natura #espaisnaturals #jardins #flors #cultura #historia #patrimoni #lapera #pedrinyà #costabrava #raconsemporda #raconscomarquesgironines #queboniceslempordà
Ja es poden trobar a tots els quioscos i llibrerie Ja es poden trobar a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda els nous números de @rbaixemporda i Empordà Gastronòmic, "Parcs i jardins" i "La cuina de l'hort" #empordà #cultura #historia #patrimoni #parcsijardins #natura #gastronomia #cuinacatalana #cuinaempordanesa #doemporda #hort #horta #costabrava #premsacomarcal #llegirencatalà
Presentació aquest migdia a Romanyà de la Selva Presentació aquest migdia a Romanyà de la Selva del llibret “La prehistòria i l’antiguitat al @santacristina_aj. Recull de documents sobre l’època”, de Xavier Niell i Ciurana, novè títol de la Col·lecció de Temes Cristinencs de l'@arxiu_santacristina. Molt bona feina! #santacristinadaro #romanyadelaselva #baixemporda #costabrava #prehistoria #megalitisme #antiguitat #historia #gavarres #cultura #patrimoni
L'escriptor i fotògraf @estevajordi exposa "L'imp L'escriptor i fotògraf @estevajordi exposa "L'impuls nòmada" al #palausolterra de la @fundacio.vila.casas a l'@ajtorroella fins al 27 de novembre. La inauguració és aquest dissabte a les 12h  #torroellademontgri #baixemporda #vilacasas #fundaciovilacasas #cultura #fotografia #artcontemporani #nomadlife #nomada #premsacomarcal
#pedresvenerables a #torroellademontgri: gàrgola #pedresvenerables a #torroellademontgri: gàrgola reaprofitada segurament com a element de protecció de la llar a la casa que hi ha al final del carrer dels Dolors cantonada amb el carrer de la Farigola #cultura #historia #patrimoni #patrimonicultural #espaismedievals #raconsmedievals #raconsamagats #escultura #gargoyle #baixemporda #costabrava #queboniceslempordà
Val de proveïment per a espardenyes emès per la Val de proveïment per a espardenyes emès per la Conselleria de Proveïments del @santacristina_aj durant la guerra. És una de les imatges que il·lustren l'article "La repressió franquista a Santa Cristina d'Aro (1939-1944)" d'@artandwordslover, que trobareu al número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol" #santacristinadaro #historia #guerracivil #guerracivilespañola #repressió #franquisme #memoriahistorica #premsacomarcal
Presentació aquest matí a Ca la Pruna de @visitp Presentació aquest matí a Ca la Pruna de @visitpals del Pla estratègic de difusió de la marca #arrosdepals de l'@ajuntament_de_pals amb el suport de la @diputaciogirona, molt bona feina! #arros #productesdelemporda #pals #baixemporda #costabrava #gastronomia #cuinacatalana #cuinatradicional #estanydepals #molidepals #agricultura #marcadegarantia #premsacomarcal
Ricard Viladesau, Francesc Dalmau, Santiago Bañer Ricard Viladesau, Francesc Dalmau, Santiago Bañeras i la seva cunyada Mònica de la Fuente. Una de les imatges del fons de la família Dalmau que il·lustren l'article de @dpagesicassu "El Dr. Francesc Dalmau vist per Francesc Marco-Palau". El podeu llegir al número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol" #palamos #historia #cultura #medicina #salut #seglexx #personatges #personatgeshistòrics #biografia #entrevista #llibres #fundaciojosepirla #premsacomarcal
Parella de bernats pescaires (Ardea cinerea) feste Parella de bernats pescaires (Ardea cinerea) festejant al voltant del seu niu. Una de les imatges de @rosamatesanz que il·lustren l'article "Els gens de la vida. Una història de sexe (o no...)" de @ramotgarcia (president del @grupnaturasterna). El trobareu al número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol" #ocells #ocellscatalans #naturasterna #natura #bernatpescaire #fauna #fotografia #costabrava #premsacomarcal
Molt contents i orgullosos de rebre del @ccaltempo Molt contents i orgullosos de rebre del @ccaltemporda i el @ccbaixemporda el diploma de reconeixement per l'adhesió a la #marcaemporda i pel compromís amb els seus valors #altemporda #baixemporda #cultura #historia #patrimoni #mediambient #tradició #gastronomia #cuinaempordanesa
"Art romànic: Sant Sadurní de Garrigoles i Sant "Art romànic: Sant Sadurní de Garrigoles i Sant Vicenç de les Olives", de Pau Roig. Podeu llegir l'article complet al número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol" #garrigoles #lesolives #artmedieval #artromanic #romàniccatalà #patrimoni #patrimonicultural #historia #espaismedievals #costabrava #queboniceslempordà #paisatgesdecataluya #premsacomarcal
Presentació aquest matí al @clubnauticestartit d Presentació aquest matí al @clubnauticestartit de les de les XXVI Jornades Gastronòmiques Sèpia i Clova de l'@ajtorroella i l'@emdlestartit. Del 15 de maig al 15 de juny a @torroellaestartitillesmedes, molt bona feina @enestartit @visitemporda #baixemporda #costabrava #gastronomia #cuinamarinera #sepia #clova #jornadesgastronòmiques #pesca #premsacomarcal
"Pals, vila de pubilles i princeses", de @narcissu "Pals, vila de pubilles i princeses", de @narcissubirana (Membre del Cercle Català d'Història). Podeu llegir l'article complet al número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol" #pals #historia #historiamedieval #pubilles #princeses #ermessenda #dones #donesambhistòria #costabrava #premsacomarcal
"Històries d'un boletaire" i "Cargols amb escamar "Històries d'un boletaire" i "Cargols amb escamarlans i ceps", d'@antequera_cuiner. Podeu llegir l'article i la recepta al número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major" #gastronomia #cuina #cuinacatalana #boletscatalans #boletscatalunya #lacuinadelsbolets #cargols #lacuinadelcargol #cultura #marimuntanya #receptes #premsacomarcal

Twitter

A Twitter List by jordimolins

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic
Tel. 646554923 · redaccio@revistabaixemporda.cat · www.revistabaixemporda.cat · www.empordagastronomic.cat
BAIX EMPORDÀ

Utilitzem galetes (cookies) per poder oferir la millor experiència al nostre web. Si hi continua navegant assumim que hi està d'acord.AcceptarPolítica de privadesa