Calonge i Sant Antoni impulsa la creació del Banc del Temps

Calonge i Sant Antoni.- La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni està impulsant la creació del Banc del Temps, una proposta d’ajuda mútua i d’intercanvi de serveis entre la ciutadania.

Amb l’objectiu d’implicar els veïns i veïnes del municipi en la creació d’aquest Banc del Temps, l’Ajuntament ha convocat dues trobades amb la ciutadania per establir les bases d’aquest punt de trobada i d’intercanvi de tasques, serveis i coneixements. La creació d’aquest banc té entre els seus objectius fer una societat més participativa i cohesionada, així com establir xarxes de suport entre les persones amb necessitats que es basi en la solidaritat, i oferir recursos a persones que els necessitin.
Les trobades amb la ciutadania seran el proper  2 de novembre a la Sala de Plens de l’Ajuntament i el 3 de novembre al Palau Firal de Sant Antoni. Les dues trobades tindran lloc de 18.30 a 20.30 hores i per participar-hi no cal inscripció prèvia. Els objectius d’aquestes trobades són donar a conèixer què és un banc del temps, sensibilitzar les persones participants sobre aquesta forma d’intercanvi que promou i permet la convivència cooperativa i que prenguin consciència, com a possibles membres d’un banc del temps, de les pròpies capacitats, habilitats i competències.
El Banc del Temps de Calonge i Sant Antoni és un projecte que impulsa la regidoria de Participació Ciutadana. Les persones que vulguin conèixer millor aquest projecte o participar-hi activament poden posar-se contactar al telèfon 972 60 94 11 i a bancdeltemps@calongeisantantoni.cat.

Tags: banc del temps, Calonge i Sant Antoni, intercanvi cultural, participacio ciutadana, proposta, serveis, societat, solidaritat, xarxa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Millores a la tanca de protecció de la pista esportiva del parc de la Sauleda de Palafrugell
Notícia següent
“Les bruixes, dones sàvies perseguides”: jornades de revisió històrica, dignificació de la memòria i clam de justícia al Teatre Mundial

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes