Calonge i Sant Antoni multiplica per 5 els recursos destinats al Servei d’Habitatge que presta el Consell Comarcal del Baix Empordà

Calonge i Sant Antoni.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni incrementa aquest any de manera notable els recursos destinats a polítiques d’habitatge amb el suport del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Calonge i Sant Antoni passa de destinar 8.000€ als serveis d’habitatge l’any 2020 a destinar-ne 40.000€ aquest 2021. Aquest increment té com a objectiu ampliar el servei que s’ofereix i està especialment pensat per fer front a l’augment del volum de peticions i gestions com a conseqüència de la crisi econòmica provocada per la Covid-19. El nou conveni permetrà incrementar l’horari d’atenció a la ciutadania a 2 dies, i també ampliar a 2 dies les tasques administratives.
L’increment de recursos econòmics que l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni destina a aquest nou conveni s’emmarca en el Pla de Xoc Covid-19, que mobilitzarà gairebé 1.800.000€ en diverses accions i mesures de suport a la ciutadania i a empreses i autònoms del municipi.
L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ja ha signat el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà que permetrà ampliar el servei i donar un impuls renovat a la implementació de les polítiques municipals d’habitatge. D’aquesta manera es dona continuïtat per aquest 2021 a les tasques que el Consell Comarcal del Baix Empordà desenvolupa mitjançant l’Oficina Comarcal d’Habitatge.
Pel conseller responsable de l’àrea, Daniel Encinas, “oferir serveis eficients als Ajuntaments de la comarca per a nosaltres és una prioritat, és a partir d’aquests serveis que ofertem que podem ajudar a les realitats particulars dels habitants del Baix Empordà”.
El regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, Arturo Prades, explica que “facilitar l’accés a l’habitatge a la ciutadania del nostre municipi és un eix prioritari, i més en aquests moments de dificultats i incerteses provocats per la Covid-19. L’increment del servei d’habitatge forma part del Pla de Xoc Covid-19 de Calonge i Sant Antoni, que ens permetrà mobilitzar gairebé 1.800.000€ per ajudar a la ciutadania i empreses a fer front a aquesta crisi”.

Tags: Ajuntament, Baix Empordà, Calonge i Sant Antoni, Consell Comarcal, conveni, habitatge, serveis, societat
Notícia anterior
Jornades formatives d’impressió ceràmica 3D a la Bisbal d’Empordà
Notícia següent
Ja s’han bescanviat 857 vals de descompte de la campanya “Comprem a Figueres”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes