Calonge i Sant Antoni obre el procés participatiu del projecte de reurbanització de l’Eixample

Calonge i Sant Antoni.- Els veïns i veïnes de l’Eixample de Calonge podran participar en el projecte de reurbanització del seu barri.

Amb l’objectiu d’implicar la ciutadania en la presa de decisions i promoure la participació ciutadana, la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni convoca el proper dijous 7 de juliol una consulta que obre el procés participatiu per definir aquest projecte, i que tindrà lloc a les 18.30 hores a la Sala de Plens.
L’Ajuntament vol impulsar el projecte de reurbanització d’aquest barri i per fer-ho ja ha realitzat un treball previ d’anàlisi i diagnosi per detectar necessitats i veure quins elements de millora cal introduir en aquest projecte. Aquesta diagnosi, que es presentarà durant la sessió participativa als veïns i veïnes, ha analitzat diferents aspectes, com la pavimentació, els serveis urbans, la mobilitat o l’aparcament, entre d’altres. Aquest primer anàlisi s’ha completat amb diferents propostes de millora i criteris d’actuació que es presentaran a la ciutadania el proper 7 de juliol. Serà llavors quan els veïns i veïnes podran validar les propostes plantejades per incloure en el nou projecte de reeurbanització de l’Eixample.
El projecte de reurbanització de l’Eixample engloba els carrers del Pont, carrer Nou, un tram de la carretera de Romanyà, el carrer Dr. Josep Maria Vilaseca, carrer de la Sala, carrer d’Enric Lluís Roura, del Camp d’en Coll, el passatge Verge de Montserrat, el carrer Balmes, carrer de l’Estacada i carrer de la Palanca.

Tags: Ajuntament, barris, Calonge i Sant Antoni, millores, participacio ciutadana, projecte, serveis, societat, urbanització, veïns

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Ítaca reuneix 17.000 espectadors en els concert de pagament, l’assistència més alta de la història
Notícia següent
Dimecres arrenca el 10è fITM de la Bisbal a ritme de bullerengue i rumba catalana

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes