Can Genís presenta una amplia programació d’activitats per a joves on hi destaca l’Escola de Carrossaires

Palafrugell.- Can Genís ha organitzat un gran ventall de propostes per als més joves, amb cursos i activitats destinades als propers mesos.

Una vegada més, destaquen els cursos i tallers que fomenten la creativitat, les noves tecnologies i el benestar emocional i personal. Entre totes les activitats, la majoria són gratuïtes i d’altres s’ofereixen a un preu reduït. Tot i això, hi destaca un curs que es va anunciar durant les últimes Festes de Primavera, el de l’Escola de Carrossaires. El curs s’impartirà a Can Genís i a la Nau dels Carrossaires i està organitzat per l’Associació de Colles de Festes de Primavera.
Dins l’amplia programació es contemplen cursos i tallers com:
Cos i emoció: cada 15 dies d’octubre a desembre. Els divendres de 18.30 a 20 hores. El preu per als majors de 29 anys serà de 20€/mes mentre el preu per a menors de 29 anys serà de 9€/mes.
Dibuix i introducció a la pintura: Tots el dimecres, d’octubre a juny, de 19 a 21 hores. El preu per als majors de 29 anys serà de 28€/mes mentre el preu per a menors de 29 anys serà de 15€/mes.
I tots els dimarts i dimecres, d’octubre a juny, de 17.15 a 18.45 hores per a joves d’entre 8 i 13 anys. En aquest cas el preu serà de 25€/mes.
Restauració digital de fotografies antigues: Dimarts, 18 i 25 d’octubre i 8, 15 i 22 de novembre, de 19 a 20.30 hores. El preu per als majors de 29 anys serà de 15€/mes mentre el preu per a menors de 29 anys serà de 10€/mes.
Escola de carrossaires: Tots els dilluns, d’octubre a desembre, de 20 a 22.30 hores. El preu per als majors de 29 anys serà de 25€/mes mentre el preu per a menors de 29 anys serà de 12€/mes.
Pels mesos d’octubre, novembre i desembre la música també serà protagonista de les activitats. Així es programen tres concerts, un cada mes. El primer, el 9 d’octubre amb l’actuació de Hönk Quartet, emmarcat dins el Festival de Jazz que organitza el municipi (18 hores); el 19 de novembre serà el torn de Sinopsis Mort (12 hores); i finalment el 23 de desembre tancarà aquesta programació Eyen i Pau Vilà + Anna Ferrer (11 hores). Tots els concerts tindran lloc al pati de Can Genís.
Pel que fa més a l’àmbit social, es farà un curs de monitor/a i premonitori/a d’activitats de lleure, curs que es farà de forma intensiva i cal reservar plaça trucant directament a Can Genís. D’altra banda, l’activitat Petits canvis que sumen, tindrà lloc el dia 12 de desembre de 18.30 a 20 hores, on es parlarà de dietes de moda i mites saludables.
Durant aquest trimestre també es farà una sortida per anar a Japan Weekend, el dissabte 29 d’octubre i, la sortida al Saló del Manga que serà  el 10 de desembre.
Les inscripcions a les activitats, que són amb places limitades, ja es poden consultar al catàleg d’activitats al web de Can Genís clicant en aquest enllaç.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, cultura, cursos, dibuix, formació, fotografia, gimnàstica, informàtica, Jazz Music, joventut, joves, música, Palafrugell, tallers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Més d’un 40% de les emissions de CO2 del Baix Empordà estan associades a la mobilitat
Notícia següent
Balanç de la campanya de recollida d’uralita a particulars pels danys de la pedregada del 30 d’agost

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes