Carme Hospital rep el premi Timó d’Or 2023 de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre

Palafrugell.- La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre ha fet entrega aquest dimecres dels guardons Timó 2023 que l’associació lliura amb la col·laboració de la resta d’entitats del Grup Costa Brava Centre.

L’acte, que ha tingut lloc al restaurant La Sala de l’Isaac de Llofriu, ha reconegut amb el seu màxim distintiu, el Timó d’Or a Carme Hospital Poch, presidenta d’Aromar Hotels & Restaurants, del patronat de la Fundació Jordi Comas Matamala i membre de les diferents entitats del Grup Costa Brava Centre. El Timó ha estat entregat per la presidenta de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Bàrbara Hallé.
Mentrestant, Turisme Rural Girona ha estat reconegut amb el Timó d’Argent. El seu president, Ramon Corominas, ha recollit el premi amb motiu del seu compromís amb el territori i potenciar l’agroturisme i el turisme rural a les comarques gironines i en revitalitzar la vida en municipis ubicats en espais únics.
Durant l’entrega de premis s’ha fet també el lliurament de diversos guardons més: el distintiu pels 25 anys d’activitat ha estat pel Restaurant Can Saló de Palau-sator.
S’ha lliurat un diploma de qualitat a la Cambra de Comerç de Palamós en reconeixement al lideratge de l’entitat per impulsar el Compromís per a la Sostenibilitat Turística comarques de Girona Biosphere.
El premi proveïdor ha estat per a Energèstic com a col·laborador de confiança especialitzat en l’hostaleria i el turisme en temes energètics.
L’entrega dels guardons Timó 2023 s’ha realitzat en el marc de l’assemblea general ordinària 2024 de l’associació i també ha comptat amb les conferències “Sumar per pagar menys: compres col·lectives d’energia i autoconsum compartit”, a càrrec de Javi Sin d’Energèstic i “Balanç de la temporada 2023 i perspectiva del sector turístic 2024”, a càrrec de Roser Prats de Caixabank.

Tags: Carme Hospital, comerç, Grup Costa Brava Centre, hostaleria i turisme, Llofriu, premis Timó, reconeixement, sector turistic, societat, turisme
Notícia anterior
Neix l’Aparador, el festival de propostes artístiques emergents a Calonge
Notícia següent
El sector agroalimentari ja representa el 20% del PIB català, segons un estudi del Govern

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes