Celebració del Dia Internacional de les Famílies a Castell-Platja d’Aro

Castell-Platja d’Aro.- El passat diumenge 23 de maig l’Ajuntament va recuperar la iniciativa d’oferir una benvinguda institucional als nadons nascuts a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

En aquesta ocasió als nouvinguts l’any 2020 (75), però també a les de 2019 (91) ja que s’havia posposat l’activitat arran de la pandèmia de la Covid-19.
L’acte va estar precedit per un espectacle d’animació per a tots els públics, i tot seguit les 30 famílies presents van rebre un obsequi de mans de l’alcalde Maurici Jiménez, i la regidora de Benestar Social i Salut Pública, Pilar Ferrero, i es van efectuar les corresponents fotografies de record.
Alhora totes poden gaudir de diverses serveis i espais municipals dedicats a la petita infància com són l’Espai Nadó, els Espais Familiars, Espai de Massatge i Autoucura o les Llars d’infants. D’aquí a pocs dies arriba la tercera edició del Festival Xalaro de turisme i espectacles familiars: dissabte 19 i diumenge 20 de juny amb el Pot Petit o Dàmaris Gelabert com a concerts a l’Espai Masia Bas, però amb una vintena de propostes més.

Tags: acte institucional, Castell-Platja d’Aro, famílies, homenatge, infants, nadó, nouvinguts, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Calonge fa bandera del llibre i busca 7 llibreters i llibreteres per convertir-se en la primera booktown estable catalana
Notícia següent
L’Ajuntament de Castelló anuncia noves bonificacions de les ordenances fiscals per fer front a la Covid-19

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes