Comença el període de preinscripcions de l’Escola Municipal d’Adults de Palamós per al curs 2023-2024

Palamós.- L’Escola Municipal d’Adults de l’Ajuntament de Palamós (EMAP) inicia aquest pròxim dijous 15 de juny, el període de preinscripcions per al curs 2023-2024, que restarà obert fins al 30 de juny.

Les inscripcions i matriculacions es formalitzaran exclusivament mitjançant la pàgina www.palamos.cat/formacio, per les quals caldrà primer donar-se d’alta com a usuari i, tot seguit, inscriure’s als cursos que interessin.
Per a totes aquelles persones que requereixin ajuda per formalitzar la inscripció, hi haurà assessorament tècnic, que es durà a terme des de les oficines de l’Escola Municipal d’Adults a l’Aula d’Aprenentatge (c/ Riera, 31), així com des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a l’edifici de l’Ajuntament de Palamós (c/ Major, 56). Sempre amb cita prèvia.
Un cop tancat el període de preinscripcions, i a partir del dia 6 de juliol, s’enviarà un correu a totes les persones inscrites confirmant l’admissió al curs.
Cal recordar que les places són limitades, per això, les persones empadronades a Palamós tindran prioritat en la preinscripció ordinària. Per les persones no empadronades al municipi, es farà llista d’espera per ordre d’inscripció.
Del 7 al 31 de juliol i a partir de l’1 de setembre fins a exhauriment de places, continuarà la inscripció en aquells cursos amb places vacants. En aquests casos la matriculació serà directa. Els nous inscrits rebran un avís amb els passos per a formalitzar la matriculació.

L’Escola Municipal d’Adults de Palamós
L’EMAP ofereix cursos de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior, per a la prova lliure de graduat en educació secundària (GESO) i per a les proves d’accés a la universitat. També inclou cursos de formació instrumental i bàsica (iniciació a la llengua oral i escrita), cursos d’idiomes (anglès, cinc nivells; castellà, dos nivells, i francès, tres nivells) i informàtica inicial per a adults.
Les activitats formatives de l’Escola Municipal d’Adults tenen lloc a les instal·lacions de l’Aula d’Aprenentatge, l’antiga escola Vila-romà.

Festa Major de Palamós 2024

Tags: ajuntament de Palamós, cursos, Escola d'adults, formació, preinscripció, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Detinguda una parella que tenia un dipòsit d’armes i munició en una plantació de 465 plantes de marihuana a Vilafant
Notícia següent
Els parcs aquàtics gironins afronten la sequera amb els deures fets per reduir el consum d’aigua

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes