Comencen a aplicar-se els canvis a la Carretera Vella de Calella de Palafrugell

Palafrugell.- Durant aquests dies s’han iniciat les tasques de pintura i senyalització a la Carretera Vella de Calella, que serveixen per aplicar els diferents canvis i millores que es van consensuar, entre Ajuntament i veïns afectats, en aquesta via que uneix el nucli de Calella amb Palafrugell.

Després d’un seguit de diferents reunions constructives per buscar les millors solucions i, després de l’anàlisi exhaustiu fet durant els passats mesos d’estiu, s’ha començat a desenvolupar l’aplicació de tot un seguit de canvis sense deixar de comptar amb la presència del carril bici i prioritzant per damunt de tot la seguretat del usuaris de la via.
Una de les principals propostes era el canvi del sentit de circulació a partir de Santa Margarida, on en el següent tram de carretera a partir d’ara serà d’un únic sentit de la circulació direcció Calella de Palafrugell, per tal de donar un millor accés als veïns de la zona. Aquests, fins ara, es veien obligats a fer un llarg recorregut per accedir als seus habitatges. I un altre punt important és la instal·lació d’un nou giratori a l’alçada de la rotonda de l’autovia on només hi podran accedir els veïns i es controlarà el pas amb una càmera i un radar de tram. A més a més, finalment també s’ha treballat en la millora de la senyalització i sobretot en la seguretat de l’accés a la zona de discoteques, amb un carril propi per a realitzar el gir.
Per l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, es tracta “de prioritzar una sèrie de propostes de millora que passessin per continuar amb la filosofia marcada sobre la seguretat de la via, mantenint el caràcter pacificat i de seguretat per continuar fomentant la mobilitat activa, evitant al màxim els accidents amb ferits greus i solucionant les molèsties que s’havien ocasionat als veïnats de Prat Xirlo i Sant Roc”.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, Calella de Palafrugell, carretera, millores, mobilitat, pintura, seguretat, senyalització, veïns

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El nou programa “Des-connecta amb el Museu de la Pesca”, arrenca amb la primera sessió de “L’Art&Vi”
Notícia següent
La segona edició del Correpoble tindrà lloc el 23 de març a Calonge i Sant Antoni i preveu reunir 1.500 participants

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes