Comencen els treballs de neteja de les franges perimetrals de Corçà

Corçà.- Malauradament aquest estiu, amb les altes temperatures i el període de sequera, s’estan constatant escenaris nous d’incendis forestals, i per tant, es posa de manifest la gran importància de disposar de les franges de protecció d’incendis i del seu posterior manteniment.

Al municipi de Corçà, a finals de l’any passat, ja es va fer arribar la informació a tots els veïns, i el 4 de febrer d’enguany es va dur a terme, amb gran èxit de participació, una sessió informativa per aclarir dubtes als veïns, amb la presència de tècnics de la Diputació de Girona, Cos d’Agents Rurals i Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya.
Posteriorment, des del Consell Comarcal, tècnics de l’Àrea de Sostenibilitat i Medi Ambient, van realitzar, també, visites in situ, als veïns interessats en aclarir dubtes sobre el terreny.
Alhora, mitjançant el conveni d’encàrrec existent amb l’Ajuntament de Corçà es va procedir a la licitació de les obres amb les empreses del sector.
Finalment, el dia 1 d’agost van començar les feines d’arranjament de les franges perimetrals, pel sector que limita amb la Urbanització de Santa Cristina, amb una gran acceptació per part dels veïns, més tenint en compte el que ha passat fa poques setmanes a l’altre costat de les Gavarres, i al Bages.
Si el temps ho permet, està previst que aquestes obres finalitzin, aquest mateix mes.

Tags: Consell Comarcal, Corçà, franges d'autoprotecció, medi ambient, prevenció incendis, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Catalunya concentra 454.600 treballadors al sector turístic, la xifra més alta de l’Estat i un 7,1% més que l’any passat
Notícia següent
L’hostaleria de Palamós, indignada per l’apagada de llum del dissabte a la nit

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes