Comencen les obres de “La Porxada”, el nou centre de dia i hospital de dia de Palamós Gent Gran

Palamós

Serveis de Salut Integrats Baix Empordà va celebrar divendres passat l’acte de primera pedra de “La Porxada”, el nou centre de dia i hospital de dia de Palamós Gent Gran.

L’acte va tenir lloc al jardí de Palamós Gent Gran i hi van assistir una vuitantena de persones, representants d’empreses, associacions, particulars i voluntaris que han col·laborat en la Campanya de mecenatge Gent Molt Gran.

Inici de les obres de “La Porxada
S’ha iniciat la primera fase d’obres per a la construcció de “La Porxada” i està previst que les obres s’allarguin a voltant d’un any. En una primera fase es cobrirà la porxada actual per donar forma al nou centre de dia i hospital de dia. L’espai, de més de 400m², serà més diàfan, ampli i una entrada independent de la part de residència i atenció sociosanitària del centre. Alhora, tindrà una sortida directa al jardí i un espai propi per a persones amb trastorns cognitius per tal que puguin passejar i deambular quan ho necessitin.
En una segona fase, i com a fase final es modificarà la zona de rehabilitació de l’actual centre.

Campanya de mecenatge Gent Molt Gran
La campanya es va iniciar el juny del 2022 i des de llavors ha recaptat més de 60.000 euros.
D’aquests, 49.230 € es van recaptar amb la celebració del 1r sopar solidari de SSIBE, el mes de setembre del 2022 i al qual van assistir 170 persones. La resta de diners aconseguits, 11.038 €, han estat fruit de diferents accions de mecenatge i donacions aconseguides fent diferents parades al mercat setmanal, participació a fires i botigues al carrer, una jornada d de pàdel solidari i una activitat d’Empresa Saludable fent una visita a l’obrador del peix de Palamós dels professionals de SSIBE.
Tot i que les obres ja estiguin iniciades, la campanya de mecenatge continua activa, així com la venda de marxandatge, amb la botiga en línia.

Tags: centre de dia, hospital, inici, mecenatge, obres, palamós, residència Gent Gran, Salut, serveis, societat, solidaritat, SSIBE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Nou Canal de Whatsapp del Servei d’Acollida Comarcal del Baix Empordà
Notícia següent
El 39% dels accidents a les carreteres gironines deriven de la irrupció de fauna salvatge a la calçada

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes