Comencen les obres de substitució de la gespa del camp del Gregal a Palafrugell

Palafrugell.- Ja han començat les tasques de substitució de la gespa artificial del camp del Gregal a Palafrugell. Unes tasques que serviran per a la realització del canvi d’una gespa que es va instal·lar a l’any 2007 i que ara necessitava una actualització.

A més, els criteris mediambientals actuals serviran per eliminar el cautxú existent per ser substituït per una sorra de sílice, sent un material molt més ecològic. El camp del Gregal té unes dimensions de 52 x 95 metres.
Les obres tenen un cost de 200 mil euros i estaran finalitzades al voltant del 15 de gener.
Segons l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, “s’ha buscat la millor data per que la instal·lació estigui inoperativa el mínim temps possible, amb la complicitat de les entitats, aprofitant l’aturada de les competicions degut a les festes nadalenques”. El mateix alcalde també destaca que “ben aviat s’iniciaran les obres de reforma i ampliació del camp amb uns vestidors nous i d’aquesta manera es posarà al dia aquesta instal·lació esportiva”.
Actualment, el camp del Gregal és un equipament molt utilitzat, ja que s’hi practiquen competicions per part del futbol base del FC Palafrugell, a més de l’AD Sauleda, La Punxa i el Mas Mascort.

Tags: Ajuntament de Palafrugell, camp, equipaments, futbol, gespa, medi ambient, Palafrugell, serveis, societat, substitució
Notícia anterior
Torna el Parc Infantil de Nadal al Pavelló Firal de la Bisbal les tardes del 27, 28 i 29 de desembre
Notícia següent
Oskar Madonich i Gilda Dondona, guanyadors absoluts de la 47a Christmas Race

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes